Fudbal

Mićić: Grad Bijeljina uz Radnik

Mićić: Grad Bijeljina uz Radnik
Foto: Arhivska fotografija | Mićić: Grad Bijeljina uz Radnik

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić tvrdi da su odnosi lokalne uprave sa Mladenom Krstajićem na čelu gradskog Fudbalskog kluba FK Radnik sasvim korektni i da izuzetno cijene sve postignute rezultate kluba.

"Grad Bijeljina nema nikakvu potrebu da ometa rad FK Radnik koji sezonu za sezonom pokazuje kontinuitet kvaliteta u nastupima na domaćim terenima, ali i na međunarodnim utakmicama", naveo je Mićić u saopštenju reagujući na izjavu izvršnog direktora u "Elektro-Bijeljini" Nedeljka Ćorića da lokalna vlast vrši politički pritisak na Radnik.

Mićić tvrdi da se, naprotiv, iz gradskog budžeta svake godine za Radnik izdvaja najviše sredstava od svih sportskih klubova na području Bijeljine.

On kaže da slijede veliki infrastrukturni radovi na kompleksu Gradskog stadiona sa ciljem da se Radniku obezbijede bolji uslovi za rad, a potpisan je ugovor i za izgradnju reflektora na ovom stadionu.

"Umjesto pokušaja da unese razdor između grada Bijeljina i Radnika, pozivam Ćorića, kad mu je već toliko stalo do Radnika, da zajedno sa `Elektro-Bijeljinom` konkretno pomogne našem fudbalskom klubu tako što će bar otpisati kamatu na račune za električnu energiju", navodi se u saopštenju.

Izvršni direktor u "Elektro-Bijeljini" Nedeljko Ćorić rekao je ranije Srni da je Grad uputio zahtjev preduzeću "Elektro-Bijeljina" da naplata električne energije za Gradski stadion ubuduće bude prebačena na Fudbalski klub Radnik.

 "Ovo, uz neka ranija dešavanja i činjenicu da `Radniku` nije uplaćeno već osam tranši iz gradskog budžeta, smatram političkim pritiskom gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića na upravu FK Radnik kako bi se oni stavili u funkciju lokalne politike SDS-a i gradonačelnika", naveo je Ćorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije