Fudbal

Mihajlović: Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž

Mihajlović: Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž
Foto: Tanjug/AP | Mihajlović: Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž
N.N.

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, koji je poslije leukemije uspio da pobijedi i virus korona, pričao je o pauzi u tretmanu hemoterapije kada su mu lekari dozvolili da bude na utakmici protiv Verone.

Siniša Mihajlović je imao veoma tešku godinu iza sebe. Bila je to godina u kojoj se liječio od leukemije, prolazio je kroz hemoterapiju, a u svemu tome mu nije padalo na pamet da se odrekne posla u Bolonji. Ekipi se obraćao videolinkom, a prvi put je na klupi bio na utakmici protiv Verone kada su mu ljekari dozvolili da pauzira sa hemoterapijom.

"Da tog dana, 25. avgusta kada je bio meč sa Veronom, da nisam bio tu umro bih. Iako sam bio veoma slab, morao sam da pokažem snagu i činjenicu da sam osoba koja se vraća i koja se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž. Ne znam ko su ti ljudi ali sačuvali su mi život", rekao je Siniša Mihajlović za TG1.

Srpski trener je nedavno imao virus korona, pa je propustio gotovo sve pripremne mečeve Bolonje.

"Kada prođeš kroz leukemiju, teško je biti zastrašen. To je kao da ideš u rat, šta može posle toga da te uplaši? Da sam dobio koronu u februaru ili martu, kada sam imao problem sa imunitetom, onda bi bilo veoma opasno. Sada sam se potpuno oporavio".

Mihina Bolonja počinje sezonu utakmicom sa Milanom u ponedjeljak od 20.45 na San Siru.

(Sport klub)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije