Fudbal

Mihajlović se zarazio na Sardiniji, gdje je bio i Ibrahimović

Mihajlović se zarazio na Sardiniji, gdje je bio i Ibrahimović
Foto: Twitter | Mihajlović se zarazio na Sardiniji, gdje je bio i Ibrahimović

RIM - “Ne brinite, tata je dobro, tipičan slučaj asimptomatične zaraze", napisala.je kćerka Siniše Mihajlovića Viktorija na svom twitter nalogu i dodala da su po povratku sa Sardinije gdje su bili na odmoru uradilii test za Covid 19 na kome se pokazalo da je njen otac pozitivan.

Proteklih dana Siniša Mihajlović je za vrijeme odmora na Sardiniji u mestu Porto Cervo, gdje ljetuju mnogi VIP, postavio na društvene mreže fotografije u društvu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Flavijom Brijatore i drugim ponznatim ličnostima.

Briajtore je vlasnik poznate diskoteke-restorana na Sardiniji "Milijarder", koja je prošle sedmice nakon uredbe vlade zatvorena zbog sirenja Covida 19.

Upravo u diskoteci čiji je vlasnik Brijatore je naknadno utvrđeno 6 zaraženih, a 50 zaposlenih su pokazali da su asimptomatično zaraženi virusom korona.

Jutros je klub iz Bolognje ciji je Siniša Mihajlović trener objavio kratku vijest da je Mihajlović testiran pozitivno na Covid 19 i da će, kako to nalaže nacionalni protokol, ostati 14 dana u kućnoj izloaciji.

U saopštenju kluba se navodi da ce u ponedjeljak i igrači tima iz Bolonje biti podvrgnuti testiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije