Fudbal

Mijanović na čelu

Mijanović na čelu
Mijanović na čelu

U velikoj sali Skupštine grada Trebinja održana je konstitutivna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Leotar, na kojoj su izabrani novi članovi najvišeg klupskog organa.

Na taj način prvi šampion BiH je, nakon deblokade računa, izašao iz organizacione blokade, te su stvoreni uslovi da se formiraju novi Upravni i Nadzorni odbor.

Iako je bilo planirano da dosadašnji predsjednik Skupštine Brano Dursun raspusti stari saziv, kojem je 25. januara prestao mandat, on je bio spriječen da dođe, pa se odmah prešlo na izbor novih članova Skupštine. Za predsjednika je jednoglasnom odlukom izabran Vaso Mijanović.

"Ovaj početak jeste malo čudan, ali moramo da djelujemo 'partizanski' i stvari rješavamo u hodu jer nam ističu rokovi za prijavu službenih lica, ali i do početka prvenstva je mnogo posla koji treba odraditi. Očekujem da svaki član ovog klupskog organa da svoj doprinos i da što prije Leotar vratimo na put na kome može da funkcioniše bez trzavica", kazao je Mijanović.

Pošto još nije kompletiran UO, Skupština je ovlastila Simeona Dučića da predstavlja UO u narednih nekoliko dana, dok se i zvanično ne formira kompletan UO, a sve u cilju da se hitni poslovi obave na vrijeme.

Nezvanično saznajemo da će novi trener Leotara biti Damjan Ratković. Ratković je do sada trenirao kadetsku selekciju kluba i uz Vladimira Gaćinovića jedini je trener iz Trebinja s UEFA PRO licencom. Termin prozivke igrača još nije objelodanjen, ali će ona biti obavljena do ponedjeljka. Jedna od prvih akcija biće čišćenje stadiona, a to bi trebalo da obave navijači i građani Trebinja koji žele da pomognu klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije