Fudbal

Mijatović: Bejlu na pameti Vels, golf pa Real

Mijatović: Bejlu na pameti Vels, golf pa Real
Foto: N.N. | Mijatović: Bejlu na pameti Vels, golf pa Real

Muke po Realu i Geretu Bejlu čini se da su blizu kraja, kako se bliži zima. Momak koji je 2013. došao iz Totenhema po svemu sudeći neće dočekati kraj ugovora 2022. godine čija je izlazna klauzula nevjerovatnih milijardu evra.

Na priču o mučnoj situaciji sada se nadovezao Predrag Mijatović. Bivši reprezentativac Jugoslavija i SCG, ali i zvezda Kraljevskog kluba, te i potonji sportski direktor, u nekoliko riječi je pogodio suštinu problema, a to je posvećenost Velšanina klubu koji ga plaća.

"Bejl je veoma zatvoren momak koji brine o svojoj privatnosti. Ne poznajem ga lično, ali po onome što čujem o njemu Vels mu je prioritetan, pa golf, pa tek onda 'blankosi'. Nikada ne znaš kada možeš da računaš na njega, da li je motivisan, da li je povrijeđen... Ali kada je u reprezentaciji, uvijek je u odličnoj formi i zdrav", izjavio je Mijatović u emisiji El Larguero za madridsku radio stanicu Kadena Ser.

Bejl je za Real Madrid odigrao 238 mečeva i postigao 104 gola, ali mnogi navijači i pored ovog učinka smatraju da nije zaslužio novac koji je uložen u njega.

(mozzartsport)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije