Fudbal

Mijatović: Modrić ostaje u Realu

Mijatović: Modrić ostaje u Realu
Foto: N.N. | Mijatović: Modrić ostaje u Realu

Bivši napadač Real Madrida, Predrag Mijatović, rekao je u utorak kako će kapitan hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić nastaviti igrati u evropskom prvaku koji proživljava jednu od najtežih sezona u 117 godina dugoj istoriji.

"Nastaviće igrati za Real Madrid. Razgovarao sam s njim", rekao je Mijatović u razgovoru za španski radio Cadena SER.

Crnogorac živi u Madridu gdje je komšija 33-godišnjem hrvatskom igraču te je u ranijim medijskim istupima govorio kako su prijatelji.

"Utakmica protiv Rajo Valjekana bila je jedna od najlošijih koje je odigrao. On je momak koji je predan timu i problem neće biti Modrić. Nego će klubu biti teško vratiti sve ono što je imao s igračima koji će doći", rekao je Mijatović, prenosi Hina.

Trećeplasirani Real Madrid je u nedjelju izgubio 0:1 kod pretposljednjeg Rajo Valjecana čime je upisao šesnaesti poraz ove sezone. Zadnji put je tako loš rezultat imao 2009. godine.

Modrić u Madridu igra svoju sedmu sezonu a ugovor mu ističe u ljeto 2020. godine. Iz Real Madrida su ranije rekli kako je postignut sporazum o produženju do ljeta 2021. godine.

Tri kola prije kraja prvenstva Barselona je osigurala naslov prvaka Španije sa18 bodova ispred Real Madrida. Nakon što je u prethodne tri sezone osvojio Ligu šampiona, "kraljevski klub" je ispao od Ajaksa u osmini finala dok ga je u polufinalu kupa eliminisala Barselona.

Modrić je u nedjelju u madridskoj četvrti Valjekas odigrao svoju 44. utakmicu ove sezone, dok je lani nastupio 43 puta za Real Madrid.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije