Fudbal

Milan Rodić zabilježio jubilarni 300. nastup

Milan Rodić zabilježio jubilarni 300. nastup
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Milan Rodić zabilježio jubilarni 300. nastup

Milan Rodić je na današnjoj utakmici protiv Voždovca u okviru 20. kola Superlige Srbije zabilježio jubilarni 300. nastup u crveno-bijelom dresu.

Time se borbeni lijevi bek na još jedan način upisao zlatnim slovima u bogatu istoriju Crvene zvezde, a simboličan dres sa brojem 300, uručio mu je sportski direktor kluba, Mitar Mrkela.

Rodić je debitovao za Crvenu zvezdu 17. jula 2017. godine u pobjedi ekipe nad Spartom iz Praga rezultatom 2:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Od tada momak rođen u Drvaru je bio nezamjenljiv šraf Zvezdine ekipe. Svi navijači sigurno pamte utakmicu protiv Jang Bojsa, kada je upravo snažni bek učestvovao u akciji koju je u gol pretvorio Aleksa Vukanović i tako drugi put uzastopno odveo naš tim u Ligu šampiona.

U crveno-bijelom dresu je do sada postigao 13 pogodaka, a uz to uspio je i da osvoji šest titula prvaka države, kao i tri Kupa Srbije. Takođe, tri puta je nastupao u Ligi šampiona, dok je u četiri navrata igrao u Ligi Evrope, gdje je tri puta uspio da sa Zvezdom izbori nokaut fazu ovog takmičenja.

Ukupno 300 utakmica odigrao je iskusni lijevi bek u crveno-bijelom dresu i priredio brojne radosti najvjernijim navijačima, kao i na utakmici protiv Voždovca kada je u devetom minutu donio prednost Zvezdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije