Fudbal

Milan Tegeltija kandidat za predsjednika FK Borac

Milan Tegeltija kandidat za predsjednika FK Borac
Foto: N.N. | Milan Tegeltija kandidat za predsjednika FK Borac

Milan Tegeltija potvrdio je svoje ambicije da preuzme funkciju predsjednika Fudbalskog kluba Borac.

Sjednica Izborne skupštine kluba iz „platonove“ zakazana je u ponedjeljak, ali kako je najavljeno bez prisustva medija, odnosno iza zatvorenih vrata.

 

"Vanredna izborna skupština FK Borac biti održana 3. aprila sa početkom u 18 časova. Sjednica izborne skupštine biće zatvorena za javnost, a konferencija za novinare održaće se u 19 časova u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci. Predstavnicima medijskih kuća ulazak na Gradski stadion (službeni ulaz) biće omogućen od 18.45", saopšteno je iz Borca.

Mjesto predsjednika Fudbalskog kluba Borac ostalo je upražnjeno nakon što je nedavno odstupio Stojana Malbašića. Kompletna Uprava kluba sa Gradskog stadiona je podnijela ostavku, a Milan Tegeltija iako je jedini potvrdio vjerovatno neće biti usamljen na listi kandidata.

“Postoje pregovori u tom kontekstu, postoji i moja volja da to preuzmem”, rekao je Milan Tegeltija, za ATV.

Osim njega kao kandidati za Malbašićevog nasljednika pominju se Slobodan Stanarević i Vedran Pušić, a rok za podnošenje prijava je do kraja dana. Želja je novi Upravni odbor čine ljudi koji finansijski mogu da pomognu Borcu u narednom periodu, a iz starog saziva bi mogao da ostane samo Bogoljub Zeljković koji je do sada bio potpredsjednik kluba. Kandidat za budućeg direktora je Aleksandar Mićić, a sportskog direktora Oliver Jandrić.

Milan Tegeltija trenutno obavlje funkciju pravnog savjetnika Milorada Dodika, aktuelnog predsjednika Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije