Fudbal

Milinković-Savić i dalje u planovima Juventusa

Milinković-Savić i dalje u planovima Juventusa
Foto: N.N. | Milinković-Savić i dalje u planovima Juventusa

Šampion Italije Juventus i dalje je zainteresovan za srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića.

Italijanski list "Tiempo" prenosi nevjerovatnu priču iz jednog hotela u Milanu, gdje je direktor Juventusa Fabio Paratići zaboravio bilješke na kojima pišu planovi kluba oko transfera i sa Milinković-Savićem kao mogućim pojačanjem.

Pored srpskog reprezentativca kao mete označeni su vezisti Rome Nikolo Zaniolo, Breše Sandro Tonali, Salcburga Dominik Šobošlai, kao i krilni napadač Fiorentine Federiko Kijeza.

Papir na kome su bila imena potencijalnih pojačanja pocijepan je na pola, ali je na jednom dijelu uočljivo da je Sergej zamjena za vjerovatni odlazak Miralema Pjanića na kraju sezone.

Milinković-Savić se cijelo prošlo ljeto dovodio u vezu sa prelaskom u redove torinskog giganta, ali Rimljani su insistirali na cijeni od 150 miliona evra, što nisu željeli da plate ni Mančester Junajted, Čelsi, Real Madrid, Milan...

Sada je situacija drugačija jer srpski reprezentativac ne igra na tako visokom nivou i zato mu je cijena pala, ali bez obzira na to Juventus, čak i po odlasku sportskog direktora Đuzepea Marote u Inter, ga vidi kao veliko pojačanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije