Fudbal

Milojević i Marin ponovo zajedno?

Milojević i Marin ponovo zajedno?
Foto: Tanjug | Milojević i Marin ponovo zajedno?

Interesovanje za doskorašnjeg trenera Crvene zvezde pokazao je i klub koji je prije nekoliko dana doveo Marka Marina.

Vladan Milojević je 19. decembra napustio Crvenu zvezdu, ali pitanje je koliko još dugo će biti bez posla pošto redovno stižu ponude na njegovu adresu.

Poslije interesovanja iz Kine i Kipra, grčka "Gazeta" prenosi da su za Milojevića zainteresovana i dva kluba iz Saudijske Arabije, a zanimljivo je da je jedan od njih početkom ovog mjeseca doveo najboljeg igrača i kapitena Crvene zvezde - Marka Marina.

To je dakle saudijski Al Ahli, koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli, odnosno Al Tavoun koji igra bolje ove sezone i trenutno je četvrtoplasiran.

Grčki mediji, koji često izvještavaju o Vladanu Milojeviću zbog toga što je bio igrač i trener u ovoj zemlji, navode da su u pitanju izdašne ponude u pitanju, ali da Milojević ne žuri s narednim korakom u karijeri pošto želi manji predah poslije dvije i po godine nepresatnog rada u Crvenoj zvezdi.

Mediji u Grčkoj prenose i da je trener Al Alhija, njemački strateg Kristijan Gros, bliži otkazu zbog lošijih rezultata tima u posljednje vrijeme.

Vidjećemo da li će se Marin i Milojević tako "ujediniti" i u Saudijskoj Arabiji poslije saradnje u Zvezdi.

(Mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije