Fudbal

Milojević obnavlja saradnju sa Marinom

Milojević obnavlja saradnju sa Marinom
Foto: FK Crvena zvezda | Milojević obnavlja saradnju sa Marinom

Doskorašnji trener Crvene zvezde bi trebalo da obnovi saradnju sa momkom iz Gradiške.

Vladan Milojević je vrlo blizu novog angažmana! Kako stvari stoje, doskorašnji trener Crvene zvezde seli se na Bliski istok, prenosi Mondo.rs.

Saudijski mediji javljaju da Al Ahli dovodi srpskog stručnjaka za novog trenera!

Kako javlja tamošnji "Okaz", Milojević i Al Ahli su postigli načelan dogovor oko saradnje i da će najuspješniji trener Crvene zvezde u posljednjih 25 godina postati novi trener kluba iz Džede.

Navodi se da su glavni uslovi dogovoreni, a da su još preostale samo sitnice ne bi li Milojević obnovio saradnju sa Markom Marinom.

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde je zimus prešao u Al Ahli nakon velikih uspjeha u Beogradu i potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

Pričalo se tada da će Marin do kraja ugovora zaraditi oko 5.000.000 američkih dolara, a takve brojke nisu poznate u Milojevićevom slučaju, kao ni do kada će potpisati ugovor sa Al Ahlijem.

Sigurno je da se radi o bogatoj ponudi, koje su karakteristične za Saudijsku Arabiji. Al Ahli trenutno ne uspijeva da ostvari rezultate kakve očekuju, jer je kod njih uvijek cilj titula, a trenutno su na trećem mjestu sa osam bodova zaostatka za Al Hilalom, aktuelnim prvakom Azije.

Zanimljivo, "Okaz" navodi da će Milojević postati peti trener Al Ahlija ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije