Fudbal

Procurio audio snimak, Stanković novi trener Zvezde?

Procurio audio snimak, Stanković novi trener Zvezde?
Foto: N.N. | Procurio audio snimak, Stanković novi trener Zvezde?

Vladan Milojević će poslije dvije i po godine napustiti Crvenu zvezdu, a novi trener, gotovo izvjesno, biće legendarni kapiten crveno bijelih i reprezentacije Srbije Dejan Stanković.

Kako prenose neki mediji, Milojević nije prihvatio ponudu da produži ugovor, prije svega zbog zasićenja nakon dvije titule, dva plasmana u Ligu šampiona i jednog u Ligu Evrope.

Portal Mondo je objavio da će proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera potpisati ugovor na dvije i po godine.

U prilog tome da će Stanković postati novi trener Zvezde ide i privatna poruka koju je on poslao nekome bliskom,  ali je bilo očigledno da niko nije mogao da čuva tajnu i strpi se do ozvaničenja rastanka Zvezde sa Vladanom Milojevićem.

"Samo da ti javim da sam postao trener Crvene zvezde, popij nešto i za mene, ljubi te brat ", bila je audio poruka Stankovića, koja se munjevito proširila Beogradom.

Do poruke su brzo došli i navijači Crvene zvezde, koji su je kačili po društvenim mrežama. Iako nema prave potvrde o autentičnosti snimka, glas u potpunosti podsjeća na Stankovićev.

Zvezda bi tokom dana trebalo da zvanično potvrdi odlazak Milojevića, a zatim i promociju Stankovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije