Fudbal

Milošević: Nedostajao nam je Stanković

Milošević: Nedostajao nam je Stanković
Foto: FK Crvena zvezda | Milošević: Nedostajao nam je Stanković

Teška pobjeda, očekivali smo da će biti zahtijevna utakmica, a Gent je pokazao da je dobra ekipa, rekao je pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević posle pobede protiv Genta (2:1).

"Individualno su moćni, brzi, dobri u tranziciji i osvajanju prostora. To smo i očekivali i za to smo se pripremali. Nedostajao nam je Stanković kao šef stručnog štaba da zadržimo stabilnost, iskontrolišemo visok ritam i tempo utakmice. Prenosim i njegove čestitke igračima koji su pokazali da sa ponosom nose dres Crvene zvezde. Kroz lavovsku i rovovsku borbu smo stigli do tri boda", rekao je sinoć Milošević na konferenciji za medije.

Sa zadovoljstvom možemo da imamo predah do sutrašnjeg treninga, dodao je on.

"Hvala i navijačima, koji iako danas nisu bili fizički prisutni, kroz koreografiju na severu i opštu podršku tokom prethodnih dana su pokazali da su uvek uz nas. Kad svi dišemo istim plućima, onda ostvarujemo naše ciljeve. Lepo je biti deo crveno-bele porodice, jer početkom novembra imamo šest bodova u Ligi Evrope, prvi smo u prvenstvu i sve je u našim rukama ", istakao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije