Fudbal

Milošević: Partizan može da se smatra kao ruski tim

Milošević: Partizan može da se smatra kao ruski tim
Foto: Twitter | Milošević: Partizan može da se smatra kao ruski tim

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević dao je zanimljivu uvertiru za prijateljski turnir "crno-bijelih" na pripremam u Kataru.

Partizan će u Dohi igrati protiv ruskih premijerligaša Lokomotive (1. februar), Rosova (4) i Spartaka (8).

U najavi takmičenja, Milošević je zajedno sa kolegama Valerijem Karpinom, Domenikom Tedeskom i Jurijem Seminom govorio na konferenciji za medije.

Milošević je u uvodu krenuo da priča ruskim jezikom, pošto je tokom igračke karijere igrao i u Rubinu iz Kazanja, htio je da demonstrira znanje i španskog (nastupao za Saragosu, Espanjol, Seltu i Osasunu), a onda je prešao na engleski.

"Prvo bih se zahvalio organizatorima turnira što su nas pozvali na ovako jak turnir. Privilegija je i čast što smo ovde i što imamo priliku da igramo protiv tri tako velika kluba iz Rusije. Kao što znate, mi smo iz Srbije i na Ruse gledamo kao na braću", rekao je Milošević, a onda dodatno nasmijao prisutne.

"Partizan može da se sagleda i kao ruski tim, takođe. Tako da turnir i nije međunarodni", uz osmjeh je poručio.

Kako je naglasio, rezultat na ovom turniru nije u prvom planu.

"Očekujem lijepih 10 dana i slažem se sa svojim prijateljom i kolegom Valerijem Karpinom. Nismo ovdje da se takmičimo, već da igramo zanimljiv fudbal. Pripreme su i moramo da uživamo", zaključio je on, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije