Fudbal

Mitrović od ljeta u Totenhemu?

Mitrović od ljeta u Totenhemu?
Foto: Arhiva | Mitrović od ljeta u Totenhemu?

Londonski Totenhem, ukoliko Kristijan Eriksen ostvari transfer u Real Madrid, pokušaće da dovede srpskog reprezentativca iz Fulama Aleksandra Mitrovića i još trojicu fudbalera kako ne bi osjetio odlazak Danca, prenosi Daily mail.

Kako se navodi, pored Mitrovića na meti "pjetlova" za ljetni prelazni rok su vezisti Džek Griliš (Aston Vila) i Karlos Soler (Valensija) i defanzivac Hala Džerod Boven.

Novac od Eriksena, za koga je "zagrizao" povratnik na klupu Real Madrida Zinedin Zidan, Totenhem bi uložio za pomenutu "četvorku" pošto je prinuđen da pusti jednog od ključnih igrača jer ulazi u posljednju godinu ugovora.

Mitrović bi bio velika podrška neprikosnovenom kapitenu i najboljem strijelcu Hariju Kejnu, ali postoji djelić sumnje da li će bivši napadač Partizana prihvatiti takvu ulogu.

Mitrović je, uprkos lošim rezultatima Fulama i vjerovatno povratku u Čempionšip, postigao 10 golova u Premijer ligi.

Interesantno da Totenhem ove sezone nije doveo nijedno pojačanje, odnosno bio je neaktivan prošlog ljeta i zime, što bi trebalo da se promijeni za naredni prelazni rok na insistiranje menadžera Maurisija Poketina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije