Fudbal

Mnogi zavide rezervi Juventusa, bjesni i Ronaldova Georgina

Mnogi zavide rezervi Juventusa, bjesni i Ronaldova Georgina
Foto: N.N. | Mnogi zavide rezervi Juventusa, bijesni i Ronaldova Georgina

Iako mu ni ove sezone ne cvjetaju ruže na zelenom terenu obzirom da je upisao tek jedan nastup u Seriji A, talentovani italijanski fudbaler Danijele Rugani definitvno uživa van terena.

Već nekoliko godina je u skladnoj vezi sa Mikalom Persiko 27-godišnjoj sportskoj novinarki i TV voditeljki koja svake godine konkuriše za najljepšu djevojku među djevojkama fudbalera.

U prošlosti je ova atraktivna Italijanka dobila nagradu za najljepše grudi među svim djevojkama i ženama nogometaša italijanske Serie A. Veoma je aktivna na Instagramu gdje je prati preko pola miliona ljudi, koji svakodnevno mogu pratiti njene atraktivne objave.

Prvenstvenu pauzu atraktivni par je iskoristio da posjeti Amsterdam, a ono što je zanimljivo jeste da kruže priče da je lijepa Mikaela navodno velika suparnica Georgine Rodrigez, djevojke Kristijana Ronalda.

Prema nekim nagađanjima Georgina ne može da podnese da je ljepša polovina fudbalera koji brani iste boje kao i njen partner više zastupljenija u medijima nego ona. Da li je u pravu procijenite sami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije