Fudbal

Modrić: Nikada neću igrati s Mesijem

Modrić: Nikada neću igrati s Mesijem
Foto: Sportskacentrala | Modrić: Nikada neću igrati s Mesijem

Luka Modrić, najbolji fudbaler svijeta za ovu godinu u izboru FIFA, rekao je za "France football" da nikada neće igrati zajedno s Lionelom Mesijem.

Na pitanje sa kojim igračem bi volio da je igrao Modrić je kazao: "Prvo sa Bobanom, mojim idolom. Zatim sa Zinedinom Zidanom, sa kojim sam imao sreće da sarađujem dok mi je bio trener. Treći je Ronaldo Nazario".

"France football" zanimalo je da li bi igrao sa Mesijem u timu.

"(Smijeh). Igram protiv njega, ne sa njim. Očigledno je da je on jedan od najboljih u istoriji, ali nikada neću igrati s njim", istakao je Modrić i dodao da ima sjajno prijateljstvo sa Kristijanom Ronaldom.

Kao mnoga djeca na ovim prostorima tokom 90-tih godina utjehu je tražio u sportu i kako kaže fudbal mu je bio najbolji način da "pobjegne od rata".

"Da, rat je bio na Balkanu i jedan od najboljih načina da pobjegne od svih tih teških momenata je bio fudbal. Vidio sam da moji drugari igraju fudbal i onda sam malo po malo učio na nešto stručniji način u trening centru Zadar. Mislim da sam želio da bude profesionalan fudbaler od kada sam se rodio. Fudbal je bio uvijek prisutan u mom životu. Kao dijete sam maštao da uspijem, ali moja prva želja je bila da jednog dana igram za Hrvatsku", rekao je Modrić za francuski list.

Kada je riječ o Portugalcu, Modrić je rekao da niko nije očekivao da će CR napustiti Madrid.

"Da, bio sam iznenađen. Nisam očekivao da će nas napustiti (Ronaldo i Zidan). Nisam mislio da će Zidan otići. Isto je i Ronaldom. Kada su se pojavile glasine o odlasku Kristijana u svlačionici smo se kladili na to da li će otići ili ne, i bili smo sigurno da će ostati. Ali svako odlučuje o svom životu. Mogu samo da kažem hvala za sve što je uradio u Madridu", rekao je Luka.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije