Fudbal

Modrić: U pravo vrijeme sam napustio Dinamo

Modrić: U pravo vrijeme sam napustio Dinamo
Foto: Ilustracija | Modrić: U pravo vrijeme sam napustio Dinamo

Luka Modrić, kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije i jedan od glavnih igrača Real Madrida, prije sutrašnje utakmice protiv Totenhama u Ligi šampiona dao je intervju za zvaničnu internet stranicu UEFA i progovorio o svojim nogometnim počecima.

"Fudbal igra veliku ulogu u mom životu. Počeo sam da treniram sa sedam godina. Kada biste vidjeli moje fotografije iz bivšeg kluba Zadra, primijetili biste da na svakoj imam loptu. Uvjeren sam da se moja karijera odvila na najbolji mogući način, mislim da sam išao polako, korak po korak, nisam koristio prečicu, a tako sam i ostvario svoje ciljeve u životu", rekao je Modrić.

Pred hrvatskim fudbalerom je emotivna utakmica protiv bivšeg kluba u kojem je doživio puno lijepih trenutaka. 

"U pravo vrijeme otišao sam iz Dinama u Totenhem. Bilo je to nevjerovatno iskustvo. Prvih par mjeseci bilo je dosta teško, morao sam da se priviknem na novi način života, morao sam da ispunim nove zahtjeve, upoznajem se s novim ljudima, ali nakon kratkog vremena stvari su došle na svoje i počeo sam da pružam vrlo dobre igre u dresu Totenhema", rekao je Modrić.

On je dodao da i dalje prati Totenhem.

"Sretan sam zbog njihovih rezultata. Puno su uložili u klub, igraju na novom stadionu, a bore se i za naslov prvaka u Engleskoj. Želim im sreću da to i ostvare na kraju sezone", rekao je Luka.

Hrvat je naglasio da je veoma ponosan na pruženu priliku u Realu i na broj koji nosi na leđima.

"Dres s brojem 10 ima veliku istoriju u Realu, sretan sam što ga imam priliku nositi. To je moj omiljeni broj. Nakon što sam vidio da je slobodan, morao sam odmah da ga uzmem. Iako je to samo broj, meni to puno znači, ali glavno je da igraš dobro i postižeš dobre rezultate", završio je Modrić.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije