Fudbal

Mozzart daje najveće kvote: Al-Rayyan 1,80, Persepolis 1,55, USM Alger 1,55

Mozzart daje najveće kvote: Al-Rayyan 1,80, Persepolis 1,55, USM Alger 1,55
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart daje najveće kvote: Al-Rayyan 1,80, Persepolis 1,55, USM Alger 1,55

Skromna ponuda za danas. Većina liga u Evropi se ne igra zbog katoličkog Božića. U prvom planu su šampionati u Aziji i Africi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za petak tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu!

QATAR SC - AL RAYYAN (PETAK, 16.15), DVOJKA 1,80

Al Rayyan je loše počeo novi šampionat Katara. Tek je na osmom mjestu sa devet bodova, a ima dva vezana poraza. Tim iz Dohe ima najskuplje fudbalere u ovoj bogatoj azijskoj zemlji. Na kormilu je iskusni Francuz Loran Blan. Prije dva i po mjeseca klub je pojačao Hames Rodrigez koji je stigao iz Evertona, a nekada je branio boje Porta, Monacoa, Reala i Bayerna. Od poznatijih igrača u redovima Al Rajana su i Jasine Brahimi i Stiven Nzonzi. Qatar SC ima isti broj bodova kao i Al Rayyan poslije devet kola.

U proteklom šampionatu domaćini su slavili u međusobnim duelima. Al Rayyan je dobio na svom terenu sa 2:1, a Qatar SC sa 1:0.

PERSEPOLIS - ZOB AHAN (PETAK, 14.30), KEC 1,55

Persepolis je petostruki uzastopni šampion Irana. Zaostatak od tri boda u odnosu na Sepahan i Esteglal poslije trećine prvenstva i dalje daje nadu velikanu iz Teherana da može do nove krune.

Problem dominantnog tima prothodnih godina u ovoj azijskoj zemlji je realizacija. Samo 14 golova na 10 mečeva, skroman je učinak i dalje prvog favorita za titulu. Trenutno je Mehdi Abdi Kara najbolji strelac sa četiri gola, dok je tri dijelo Ise Alkasira. Mehdi Tarabi je sa četiri asistencije prvi paker velikana.

Na svom Azadi stadionu, Persepolis ima tri trijumfa i dva remija pred dolazak Zob Ahan u 11. kolu. Gosti su u donjem dijelu tabele. Persepolis posljednje dvije godine nije pobjedio današnjeg rivala na svom terenu.

Prošle sezone je bilo 1:1, a pretprošle Zob Ahan je slavio u Teheranu sa 1:0.

USM ALGER - ORAN (PETAK, 18.00), KEC 1,55

Domaćin je u sredini tabele šampionata Alžira sa 12 bodova iz sedam mečeva. USM Alger igra tvrde utakmice na mali broj pogodaka. Gol-razlika ovog tima je 6:4. Oran je u donjem dijelu tabele sa samo jednim trijmfom. USM je na tri posljednja meča protiv današnjeg rivala dobio dva, a jednom odigrao nerješeno.

U proteklom šampionatu ove afričke zemlje USM je na svom terenu dobio Oran sa 2:0, dok je u gostima bilo 1:1.

DUŽINA TIKETA JE IPAK BITNA

Mjesec je decembar, a Mozzart Vas cijeli mjesec nagrađuje sa vrijednim nagradama. Sastavi najduži tiket i dnevno osvoji smart paket (TV, Samsung telefon i pametni sat), na kraju mjeseca najboljem igraču ide ključ u ruke od ganc novog BMW-a X1!

Isplati se biti najbolji! Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije