Fudbal

Mozzart daje najveće kvote: Belgija 2,00, Danska 1,50, Švajcarska 2,35

Mozzart daje najveće kvote: Belgija 2,00, Danska 1,50, Švajcarska 2,35
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: Belgija 2,00, Danska 1,50, Švajcarska 2,35

Novi dan za kladioce - nove poklon kvote.

Bukmejkeri Mozzarta nemaju namjeru da posustanu. Za danas su pripremili tri kvote sa Evropskog prvenstva, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

BELGIJA - RUSIJA (SUBOTA, 21.00), KEC 2,00

Belgija je jedan od najvećih favorita ovogodišnjeg izdanja Evrospkog prvenstva. Večeras u Sankt Peterburgu ima posla s Rusijom, u sklopu 1. kola Grupe B. Baćuške su prilično nepredvidive i "plešu" negdje na sredini, ne uživaju status favorita grupe, ali nisu ni autsajderi poput Finske. Belgiji će za prvu utakmicu biti nedostupni Kevin de Brujne i Aksel Vitsel, a Rusija će tražiti svoju šansu upravo u tom podatku. Uticaj pomenutih igrača na igru "crvenih đavola" je nemjerljiv. Mada, Belgija je u kvalifikacijama za Euro pomela Ruse u oba duela, najprije 3:1 u Briselu, a potom i 4:1 na Gasprom Areni.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

DANSKA - FINSKA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,50

Finska, baš kao i Makedonija, debituje na ovom prvenstvu Starog kontinenta. Prva zvijezda selekcije i najopasniji adut ekipe sa sjevera Evrope je Temu Puki, prošlogodišnja "zvijer" Čempionšipa, koji je kadar da stvori probleme rivalima. Ipak, jasno je da su Finci u podređenom položaju u odnosu na prvog protivnika u Grupi B, Dansku. Ova reprezentacije je jedna od onih koje spadaju u potencijalna iznenađenja, i zato joj je veoma važno da se ne saplete o autsajdera na startu. Ujedno, Danci su na dosadašnjih osam dvoboja sa Fincima zabilježili šest pobjeda i dva remija.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

VELS - ŠVAJCARSKA (SUBOTA, 15.00), DVOJKA 2,35

Drugi susret veoma izjednačene Grupe A biće onaj između Velsa i Švajcarske. Zmajevi će se osloniti na najjačeg asa Gereta Bejla, koji se nije baš naigrao u dresu Totenhema minule sezone. U međuvremenu, Švajcarska sve karte baca na uigranost okosnice ekipe i njen navalni potencijal. Izrazitog favorita nema, probija se led i nervoza usljed prvog nastupa na Evropskom prvenstvu. Dva sastava odmjerila su snage pet puta, a uspješnije su Sajdžije sa četiri pobjede, dok je Vels trijumfovao jednom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije