Fudbal

Mozzart daje najveće kvote: BiH 2,10, Tunis 1,70, Valladolid 1,65

Mozzart daje najveće kvote: BiH 2,10, Tunis 1,70, Valladolid 1,65
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: BiH 2,10, Tunis 1,70, Valladolid 1,65

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zato su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Na kraju, odlučili su da kladioce nagrade najvećim koeficijentima na tri susreta. To su jedinice na Bosnu i Hercegovinu i na Valladolid u Segundi, odnosno dvojka na Tunis.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BOSNA I HERCEGOVINA - FINSKA (SUBOTA, 15.00), KEC 2,10

Baraž nije nemoguća misija za Bosnu i Hercegovinu i Finsku, s tim da je njihov međusobni obračun u Zenici od suštinskog značaja u pokušaju da se domognu Mundijala. Finci stižu na Bilino polje kao trećeplasirani u grupi s osam bodova, dok je BiH na poziciji ispod sa bodom manje. Posljednju utakmicu "zmajevi" su odigrali na gostovanju Ukrajini u oktobru i osvojili bod. Na posljednjih pet mečeva selekcija Ivajla Peteva smjenjivala je remije s pobjedama, pri čemu nijednom na posljednjih devet susreta nije vezala dva identična ishoda. Ukupno četiri puta do sada Bosna i Hercegovina se sastala sa Finskom, i ima prednost u ukupnom bilansu, pošto je zabilježila dvije pobjede i poraz.

EKVATORIJALNA GVINEJA - TUNIS (SUBOTA, 17.00), DVOJKA 1,70

Ekvatorijalna Gvineja treba da se zahvali Mauritaniji što joj je dala šansu da konkuriše za prvo mjesto u grupi. Ekvatorijalna Gvineja trenutno zaostaje tri boda za liderom Tunisom i gubitak bodova u predstojećem meču značiće da će se protivnik plasirati u završnu fazu kvalifikacija. Inače, domaćini nisu mogli da postignu pogodak Tunisu u prvom okršaju. Tunisu će odgovarati i remi u ovom meču za odlazak u finalnu rundu kvalifikacija. Ovi timovi su se u 21. vijeku sastali šest puta, Tunis je slavio u četiri navrata, a Ekvatorijalna Gvineja jednom.

VALLADOLID - FUENLABRADA (SUBOTA, 16.00), KEC 1,65

Valladolid je trenutno na šestom mjestu na tabeli Segunde. Poslije 15 kola osvojio je 25 bodova, i drugo mjesto mu je samo tri boda daleko. Može Valladolid da ga se dočepa danas kada bude dočekao Fuenlabradu, koja je u donjem domu. U posljednjim mečevima uglavnom je pobjeđivao - tri slavlja u četiri kola. Prije nepune dvije sedmice Valladolid je razočarao na gostovanju Amorebieti, gdje je izgubio sa 4:1, da bi se proteklog vikenda iskupio pobjedom nad Mirandesom 3:1. Situacija Fuenlabrade u Segundi je mnogo gora, pošto je tim na 17. mjestu sa 16 bodova. Za razliku od rivala u ovom meču, Fuenlabrada nije pobijedila u posljednjim mečevima. U pet kola dva puta je remizirala i tri puta je poražena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije