Fudbal

Mozzart daje najveće kvote: Lyon 1,45, Verona 2,10, Frankfurt 1,90

Mozzart daje najveće kvote: Lyon 1,45, Verona 2,10, Frankfurt 1,90
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart daje najveće kvote: Lyon 1,45, Verona 2,10, Frankfurt 1,90

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je Mozzartove bukmejkere na slatke muke. Oni su nagradili kladioničare odličnim kvotama za utakmice u Ligue 1, Serie A i Bundesligi. Na meniju su tri meča u kojima će kvote u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U izboru su jedinice u Lyonu, Veroni i Eintrachtu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

LYON - SAINT ETIENNE (PETAK, 21.00), KEC 1,45

Lyon ove godine pokazuje dva lica. U Ligi Evrope je briljirao i samouvjereno prošao grupnu fazu, osvojivši prvo mjesto u grupi, dok je u Ligi 1 bio vrlo neuspješan. U francuskom prvenstvu izabranici Petera Boscha imaju sedam pobjeda i osam remija, a zauzimaju tek 11. poziciju na tabeli.

Početak 2022. je ohrabrujući, jer je tim pobijedio Troyes (1:0) i remizirao sa PSG-om (1:1). Lyon večeras ugošćuje Saint-Etienne, fenjeraše. Sveci do sada mogu da budu zadovoljni samo igrama u Kupu Francuske, gdje su lako prošli prva kola.

Druga priča je u ligi gdje imaju samo dvije pobjede i šest remija, pa ne čudi što su posljednji. Saint-Etienne još nije spašen promjenom trenera. U decembru je na čelo došao Pascal Dupra, koji nije uspio ništa promijeniti, a tim je vezao šest poraza u nizu u prvenstvu.

VERONA - BOLOGNA (PETAK, 20.45), KEC 2,10

Verona ima vrlo pristojnu sezonu, trenutno je na 10. mjestu na tabeli i smatra se kandidatom za evropske kupove. Ipak, pet bodova zaostatka za šestim mjestom i vrlo ozbiljna konkurencija ne ostavljaju ekipi mnogo šansi.

Verona je u prošlom kolu pobijedila Sassuolo rezultatom 4:2, ostvarivši drugu gostujuću pobjedu u nizu. Večeras je domaćin Bologna koja je sakupila tri boda manje.

Kriza u kojoj su izabranici Siniše Mihajlovića zapali u finišu prvog kola Serije A i dalje ne dozvoljavaju da se tim uvrsti na listu pretendenata za plasman na evropsku scenu. U prošlom kolu Bologna je poražena od Napolia sa 0:2 i tako doživjela drugi poraz u nizu, a peti u prethodnih šest prvenstvenih utakmica.

FRANKFURT - BIELEFELD (PETAK, 20.30), KEC 1,90

Eintracht nije na najbolji način otvorio sezonu, ali je popravio stvari i trenutno je tim Olivera Glaznera među kandidatima za ulaznicu u Ligu šampiona. Sa 28 bodova, Orlovi su osmi na tabeli, samo tri udaljeni od četvrtoplasiranog Hoffenheima. Tim iz Frankfurta je bez pobjede u dva duela, pošto su na svom terenu poraženi od Dortmunda 3:2, a potom su u prošlom kolu remizirali sa Augsburgom u gostima 1:1. Večeras dočekuje Bielefeld, koji ima slabu sezonu.

Tokom cijelog prvog kola Bundeslige, Arminia je u zoni ispadanja. Ipak, bliži je sigurnoj luci, jer je serijom od dvije pobjede i dva remija uspjela da se popravi. U prošlom kolu Arminia je remizirala 2:2 sa Furthom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije