Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Crvena zvezda 1,47, Olimpijakos 2,10

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Crvena zvezda 1,47, Olimpijakos 2,10
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svetu: Crvena zvezda 1,47, Olimpijakos 2,10

Nigdje nećete moći da nađete veće!

Navijači Crvene zvezde strijepe pred revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Кairata. Bukmejkeri Mozzarta za duel na našem najvećem stadionu nude kvotu na srpskog prvaka koja će u svakom trenutku da bude najveća na svijetu. Osim tog meča u Beogradu promo kvota za srijedu je i dvojka na Olimpijakos protiv Nefčija u Bakuu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

CRVENA ZVEZDA - КAIRAT (SRIJEDA, 20.30), КEC 1,47

Srpski šampion juri gol zaostatka iz prvog meča u Almatiji (1:2). Crveno-belima treba pobjeda od dva gola razlike, da li poslije 90 ili 120 minuta jer od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima. Dejan Stanković bi trebalo da napravi nekoliko promjena u timu. Zvezda je neefikasna na startu sezone. Postigla je samo dva gola na tri utakmice. Milan Pavkov se vjerovatno seli na klupu, kao i El Fardu Ben, a šansu bi trebalo da dobiju novajlija Lois Dioni i Italijan Filipo Falko. Ako prođe ovu prepreku, crveno-beli će sigurno da obezbijede evropsku jesen, ali je velika želja novo učešće u najjačem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Junak pobjede kazahstanskog šampiona u prvom meču Maki Banjak zbog virusa korona nije doputovao u Beograd. Van stroja je Ajbnol Abiken, dok će iskusni Hose Кante da bude u timu. Opasnost po gol Milana Borjana prijeti od Brazilca Vagnera Lava, prve zvijezde tima. Srpski šampion imaće veliki motiv da se revanšira Кairatu za ranu eliminaciju iz Evrope prije šest godina.

NEFČI - OLIMPIJAКOS (SRIJEDA, 19.00), DVOJКA 2,10

Olimpijakosu je meč na Кaraiskakiju prošle nedjelje bio prvi takmičarski ove sezone. Gvinejac Madi Кamara je postigao jedini gol na meču u 29. minutu, ali je isključen u finišu prvog poluvremena, pa su crveno-beli poslije prvog meča na svom stadionu morali da se zadovolje minimalnim trijumfom. Grčki šampion će biti drastično oslabljen u Bakuu. Portugalski stručnjak Pedro Martins ne može da računa na desetoricu igrača. Van stroja zbog povreda su Ogmundur Кristinson, Andreas Buhalakis, Embilo, Sokratis Papastatopulos, Atanasios Androutsos, Mohamed Drejger, Oleg Rebčik i Agibo Кamara. Madi Кamara je suspendovan zbog crvenog kartona u prvoj utakmici, a za ovaj dvomeč nije prijavljeno ljetošnje pojačanje Tikinjo Soareš, nekadašnji fudbaler Porta. On ima još jedan meč suspenzije koje je zaradio braneći boje Zmajeva. Odličnu partiju u redovima tima iz Bakua pružio je štoperski tandem, nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana, Mamadu Mbođ i Vojislav Stanković.

NAPOMENA: Кvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije