Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: RB Lajpcig 2,15, Benfika 1,95, Bešiktaš 2,15

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: RB Lajpcig 2,15, Benfika 1,95, Bešiktaš 2,15
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 2,15, Benfika 1,95, Bešiktaš 2,15

Mjesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Bundeslige, Primeire i turske Superlige, konkretno na dvojke na RB Lajpcig i Bešiktaš, odnosno jedinicu na Benfiku.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

UNION BERLIN - RB LAJPCIG (PETAK, 20.30), DVOJKA 2,15

Union Berlin za sada ima veoma visok nivo ove sezone. Tim Ursa Fišera trenutno je na šestom mjestu na tabeli Bundeslige, sa tendencijom rasta, jer ga očekuje domaći duel. Gvozdeni mogu da se čak nazovu i pretendentima za ulaznicu Lige šampiona, pošto ih od četvrtoplasiranog Frajburga dijele samo dva boda. U prošlom kolu, Union je izgubio 1:2 od Ajntrahta iz Frankfurta, pretrpjevši prvi poraz u posljednja tri kola šampionata. Kod kuće je uglavnom nepobjediv, a jedini je bodove odnio Bajern i to je bio prvi neuspjeh ekipe iz Berlina na 23 protekla ligaška domaćinstva. RB Lajpcig je zakazao na početku sezone, ali se izvukao iz teške situacije i blizu polovini kampanje našao se blizu zone evropskog takmičenja. Tim Džesija Marša je sada osmi na tabeli sa 18 bodova, četiri manje od zone Lige šampiona. U prošlom kolu Bikovi su na svom terenu izgubili od Leverkuzena 1:3 i tako pretrpjeli drugi uzastopni poraz u Bundesligi.

-----------------------------

Budi pobjednik! Osvoji BMW-X1.

------------------------------

BENFIKA - SPORTING (PETAK, 22.15), KEC 1,95

Lisabonski derbi sa dodatnim značajem. Benfika dočekuje Sporting, sa ciljem da ga preskoči na tabeli, dok se Lavovi nadaju nastavku uspješne serije na svim frontovima. Benfika se donekle opustila jesenas, postala ranjiva i dva puta gubila bodove u posljednjih pet susreta, što joj glavni konkurenti ne praštaju. Sastav Žorža Žezusa izgubio je na svom terenu od Portimonensea (0:1) i na svom terenu podijelio bodove sa Estorilom (1:1). Ovo je rezultiralo gubitkom vođstva na tabeli, i sada su Orlovi na trećem mjestu, samo jedan bod iza Porta i Sportinga. U međuvremenu, Sporting prati Zmajeve i inferiorniji je od njih samo u gol-razlici. Puleni Rubena Amorima su u odličnom pobjedničkom nizu, koji već traje 11 duela na svim frontovima. U Primeiri Sporting ima najbolju odbranu, potvrđujući da prošlosezonsko osvajanje prvenstva nije bilo slučajno i da će pokušati da odbrane titulu.

KASIMPAŠA - BEŠIKTAŠ (PETAK, 18.00), DVOJKA 2,15

Ne zna se ko je lošiji u poslednje vreme, Kasimpaša ili Bešiktaš. Domaćin ima neubjedljiv jesenji segment u prvenstvu Turske, a generalno izgleda sumorno od početka sezone. Ovakvi trzaji natjerali su rukovodstvo kluba da promijeni trenera, a na čelo kluba je krajem oktobra došao Hakan Kutlu, koji još nije donio značajnije pomake u igri Apača. U pet prethodnih mečeva Kasimpaša je izgubila tri puta, ali je uspjela da savlada Kestel u Kupu Turske sa 5:0 i plasira se u narednu rundu. U ligi je pretposljednja sa samo 10 osvojenih bodova iz 14 okršaja. Sa druge strane, Bešiktaš ima strašan pad u prvenstvu i četiri puta zaredom je poražen. Uprava i dalje veruje Sergenu Jalčinu, a serija neuspjeha bacila je prvaka Turske na 10. mjesto u ukupnom plasmanu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije