Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Fenerbahče 2,20, Osasuna 1,90, Lokomotiva 2,35

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Fenerbahče 2,20, Osasuna 1,90, Lokomotiva 2,35
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Fenerbahče 2,20, Osasuna 1,90, Lokomotiva 2,35

Početak radne nedjelje poslovično ne daje tako bogatu ponudu utakmica kao što je to slučaj vikendima, ali su bukmejkeri Mozzarta probrali nekoliko zanimljivih duela i ponudili vam najveće kvote na planeti.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u španskoj Primeri, turskoj Superligi i ruskoj Premijer ligi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

OSASUNA - ELČE (PONEDJELJAK 21.00), KEC 1,90

Rundu pod rednim brojem 15. u španskoj Primeri zatvaraju Osasuna i Elče, klubovi iz donjeg dela tabele. Ekipa iz Pamplone je poslije devet kola bila na sjajnoj petoj poziciji, ali budući da je u posljednjih mjesec i po dana dva puta remizirala i u tri navrata poražena, trenutna realnost je 11. mjesto na tabeli. Elče je u znatno nezavidnijoj situaciji - kuburi u zoni ispadanja poslije serije od šest utakmica bez trijumfa (četiri poraza, dva remija). Osvrt na prethodne međusobne duele ne daje previše razloga za optimizam gostima koji pet puta uzastopno nisu pobjeđivali Osasunu.

GECTEPE - FENERBAHČE (PONEDJELJAK 18.00), DVOJKA 2,20

Ne djeluje Fenerbahče ove sezone kao tim kadar da osvoji šampionsku titulu. Sezona u Turskoj tek što je prebacila trećinu, a zaostatak za liderom Trabzonom je već 13 bodova. Doduše, mogao bi istanbulski velikan da ga smanji trijumfom na gostovanju Gectepeu, timu koji na posljednjih devet utakmica ima šest poraza, dva remija i samo jedan trijumf. Kanarinci na gostovanje u Izmir dolaze osokoljeni trijumfom u velikom derbiju sa Galatasarajem, kao i činjenicom da je prva zvezda tima, Mesut Ozil vezao dvije utakmice na kojima je postizao golove.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

ARSENAL TULA - LOKOMOTIVA MOSKVA (PONEDELJAK 17.00), DVOJKA 2,35

Bez velikog broja povrijeđenih fudablera Lokomotiva ide na gostovanje u Tulu da pokuša da prekine mini seriju od dvije utakmice bez pobjede i bodovno se izjednači sa trećeplasiranim Sočijem. Gledajući sva takmičenja Lokosi su u rezultatskoj krizi, budući da su poslije dva remija došli porazi od Ahmata, odnosno Lacija u Ligi Evrope. Prije nego što se za desetak dana posveti borbi za mjesto u nokaut fazi Lige konferencija, ruski velikan mora da razmišlja kako da preskoči na papiru najlakšu prepreku u domaćem prvenstvu. Arsenal je zakucan za dno tabele, a sa 31 primljenim golom na 15 utakmica slovi za najlošiju odbranu Premijer lige.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije