Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u šampionatima Francuske, Španije i Turske.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su dvojke na PSŽ i Galatasaraj, odnosno jedinica na Sevilju.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MEC - PSŽ (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,35

PSŽ je u sezonu krenuo sa šest pobjeda u prvenstvu iz isto toliko utakmica. Međutim, Parižani ne djeluju previše ubjedljivo kao što bi mnogi od njih to očekivali. U posljednjoj utakmici protiv Liona došlo je i do trzavica na relaciji Lionel Mesi - Maurisio Poketino. Mesi u tri utakmice nije postigao gol, a večeras neće igrati zbog prijavljene povrede. Mec je posljednji na tabeli, sa tri sakupljena boda iz tri remija, dok u tri navrata u kojima je poražen nije uspio ni da stigne do počasnog gola. Tradicija je potpuno na strani Svetaca, koji su slavili na 11 posljednjih sukoba.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

SEVILJA - VALENSIJA (SRIJEDA, 19.30), KEC 1,75

U prva četiri kola nove sezone Primere Sevilja je odigrala tri gostujuće utakmice. I to prilično uspješno i za sada nema poraz, a poslije dvije pobjede upisala je i dva remija. Večeras u Andaluziju stiže Valensija koja je do prošlog kola i domaćeg poraza od Real Madrida bila na čelu tabele. Sevilja je inače slavila u posljednje četiri međusobne utakmice i to bez primljenog gola, a proteklu pobjedu Valensia je ostvarila 2019. i to u Sevilli.

KAJSERI - GALATASARAJ (SRIJEDA, 19.00), DVOJKA 1,95

Iznenađujuće je da su Kajseri i Galatasaraj trenutno komšije na tabeli prvenstva Turske. Radi se o timovima različitog nivoa i sa različitim zadacima za sezonu, a koliko su istanbulski Lavovi superiorniji od rivala pokazuju i skoriji dvoboji, gdje je Galata slavila na osam od 10 minulih okršaja. Galatasaraj je bez pobjede na tri protekla ligaška duela, a jedini trijumf na četiri prethodna duela desio se nad Lacijem u sklopu Lige Evrope. Sa druge strane, Kajseri je prije tri dana prekinuo niz od tri susreta bez neuspjeha.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije