Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu Palermu i Cottbusu

Mozzart daje najveće kvote na svijetu Palermu i Cottbusu
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu Palermu i Cottbusu

Reprezentativne akcije su širom svijeta, ponuda je nešto slabija, ali Mozzartove kladionice ne prestaju s iznenađenjima. A za danas su pripremili dvije kvote koje će svakog trenutka biti najveće na svijetu.

Riječ je o jedinicama bivših učesnika Serije A i Bundeslige, koji se nalaze u nižim italijanskim i njemačkim rangovima. Palermo se bori za što bolju poziciju pred početak plej-ofa za plasman u Seriju B, dok je Cottbus daleko od potencijalne šanse za ulazak u treću ligu.

PALERMO - TARANTO (SRIJEDA, 14.30 h), KEC 1.65

Možda će remizirati, ali Palermo ne gubi na svom terenu. Ove sezone u Seriji C ostvario je 11 pobjeda i pet remija u 16 domaćih utakmica, pa s pravom očekuje nastavak ove serije protiv Taranta u sklopu 22. kola prvenstva. Palermo je na šestom mjestu i izvjesno je da ga čeka borba u doigravanju, dok je Taranto u problemima oko opstanka. Bez pobjede je u 2022. Nije slavio u 11 vezanih mečeva, ali je u prvom dijelu sezone uspio savladati Palermo kod kuće sa 3:1.

COTTBUS - TENNIS BORUSSIA (SRIJEDA, 19.00), KEC 1.70

Ove sezone Cottbus i Tennis Borussia sigurno neće uspjeti doći do trećeg ranga Njemačke. BFC Dinamo je dosta napredovao na čelnoj poziciji Sjeveroistočne divizije u četvrtoj ligi, ne ostavljajući puno prostora ostalim timovima prije kraja kampanje. Cottbus se nalazi na šestom mjestu sa 16 bodova i dvije utakmice manje od lidera, dok je Tennis u lošijoj poziciji sa šest koraka zaostatka za današnjim protivnikom. Ipak, Borussaa je neporažena u prethodnih osam mečeva, dok je Cottbus vezao dva neuspjeha.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije