Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Partizan 1,23, Napoli 2,00, Fenerbahče 1,50

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Partizan 1,23, Napoli 2,00, Fenerbahče 1,50
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Partizan 1,23, Napoli 2,00, Fenerbahče 1,50

​Zanimljiva ponuda fudbalskih mečeva bacila je bukmejkere Mozzarta u razmišljanje. Veliki broj zanimljivih utakmica, a samo sa nekima od njih mogu da nagrade kladioce.

Izbor je na kraju pao na mečeve u Srbiji, Italiji i Turskoj. Za dva su izdvojene dvojke, na Partizan i Napoli, a za jedan se isplati igrati na keca.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MLADOST - PARTIZAN (ČETVRTAK, 17.50), DVOJKA 1,23

Poslije odigranog "večitog derbija" Partizan je ostao lider u Superligi Srbije, ali nema vremena za opuštanje. Samo četiri dana poslije duela sa Crvenom zvezdom (1:1) crno-bele očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana. Djeluje, u veoma teškom trenutku, pošto je Mladost napokon počela da podiže formu. Poslije šest poraza u prvih šest kola remizirala je sa Čukaričkim (0:0) i pobijedila Proleter u Novom Sadu (3:2). Partizan će u Lučanima imati određenih kadrovskih problema, van konkurencije su Lazar Marković, Aleksandar Šćekić, Danilo Pantić i Sejduba Suma. Očekuje se da će se u startnoj postavi naći najnovije pojačanje crno-belih Kvinsi Mening, koji je protiv Zvezde ušao sa klupe sredinom drugog poluvremena. Partizan je na stadionu Mladosti posljednji put pobijedio u maju 2018. godine u Kupu Srbije. Posljednja dva meča pripala su domaćinu sa po 1:0, a prije toga u decembru 2018. su odigrali 1:1. Zanimljivo, Mladost je posljednju pobjedu u Lučanima ostvarila baš protiv Partizana, u posljednjem kolu prošlog šampionata.

SAMPDORIJA - NAPOLI (ČETVRTAK, 18.30), DVOJKA 2,00

Četiri prvenstvene utakmice - četiri pobjede. Da nije bilo prošlog četvrtka onog remija u Ligi Evrope sa Lesterom (2:2), sada bismo mogli da pričamo o Napolijevom savršenom početku sezone. Igrama i rezultatima u prvenstvu na jugu Italije svakako mogu da budu prezadovoljni, a priliku da se vrate na čelo Serije A izabranici Lučijana Spaletija imaju danas na gostovanju Sampdoriji. Đenovljani za sada ne briljiraju, tek su za vikend protiv prosječnog Empolija (3:0) ostvarili prvu pobjedu u sezoni. Uz to, Napolitanci umiju sa njima. Posljednjih pet susreta sa Sampdorijom pripala su Napoliju, a na nijednom od njih on nije postigao manje od dva gola. Prošle sezone je u decembru na stadionu "Dijego Maradona" trijumfovao sa 2:1, a u aprilu ove godine kao gost sa 2:0.

FENERBAHČE - GIRESUN (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,50

Idealan rival Fenerbahčeu za izlazak iz krize. Računajući i duel u Ligi Evrope sa Ajntrahtom (1:1), velikan iz Istanbula nije pobijedio na posljednja tri meča. U prošlom kolu je doživio ozbiljnu neprijatnost, izgubio je od jednog od najlošijih timova u ligi trenutno, Bašakšehira sa 2:0. Sada Fenerbahčeu u goste dolazi Giresun, novajlija u Superligi Turske, koji u eliti još nije postigao nijedan gol. Poslije četiri uvodna poraza u prošlom kolu za vikend je na svom terenu Giresun odoleo Konji (0:0). Fenerbahče ima kadrovskih problema, Irfan Džan Kahveči, Nazim Sangare, Marsel Tiserand i Hose Sosa su povrijeđeni, a ne očekuje se da će u timu biti roviti Miha Zajc i Serdar Dursun. Ipak, i bez njih se očekuje pobjeda Fenera, koji je sa Giresunom u posljednjih pet godina igrao šest puta u Kupu Turske. Svaki od tih mečeva pripao je Fenerbahčeu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije