Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Mozzart daje najveće kvote na svijetu
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Za kraj nedjelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Premijer lige, Primere i Primeire. To se odnosi na dvojke na Mančester Junajted, Real Madrid i Sporting Lisabon.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

VEST HEM - MANČESTER JUNAJTED (NEDJELJA, 15.00), DVOJKA 1,90

Crveni đavoli napravili su sjajan posao u proteklom prelaznom roku dovođenjem Kristijana Ronalda, Rafaela Varana i Džejdona Sanča, i nadaju se borbi za titulu prvaka Engleske. Ako žele najviše mjesto, morali bi da slave u utakmicama poput one koja ih očekuje danas protiv Vest Hema u Londonu. Posljednjih godina Čekićari su ozbiljno napredovali i postali su član gornjeg doma. Na startu nove kampanje puleni Dejvida Mojesa su ostvarili dvije pobjede, a u prethodna dva duela su remizirali. Prije tri dana Vest Hem je imao obaveze u Ligi Evrope, kada je trijumfovao u Zagrebu nad Dinamom (2:0). Sa druge strane, Mančester Junajted je do sada zabilježio tri pobjede i remi, a u prvom meču grupne faze Lige šampiona neočekivano je poražen u Bernu, u duelu sa Jang Bojsima (2:1).

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

VALENSIJA - REAL MADRID (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 2,05

Real Madrid i Valensija imaju po 10 osvojenih bodova poslije četiri odigrane runde prvenstva Španije. Odlično su, dakle, Slijepi miševi ušli u novu kampanju Primere, a večeras im se pruža prilika da potencijalno preuzmu čelo tabele, jer je Atletiko Madrid juče kiksirao protiv Bilbaa. Mada, put do prvog mjesta biće vraški težak, pošto i Kraljevski tim ima iste ambicije i biće naročito naoštren da se osveti Valensiji za strahovit poraz u prošloj sezoni. Slijepi Miševi su na Mestalji slavili sa čak 4:1, što sigurno nisu zaboravili u taboru Madriđana, koji su tokom nedjelje imali obaveze u Ligi šampiona, pobijedivši Inter u Milanu sa 1:0.

ESTORIL - SPORTING (NEDJELJA, 21.30), DVOJKA 1,70

Blistav start je iza Estorila u Primeiri, koji večeras dočekuje aktuelnog prvaka Portugalije Sporting. Kanarinci su prošle sezone igrali u drugoj ligi, a sada su među vodećima u najjačem rangu pošto još nisu izgubili nijedan meč iako je već prošlo pet rundi. Estoril je pobijedio na četiri duela i jednom remizirao, usljed čega je prvi pratilac maksimalne Benfike. Na drugoj strani, Sporting je takođe neporažen, ali je dva puta igrao neriješeno, i to na posljednja dva duela sa Famalikaom i Portom. Lavovi su u međuvremenu igrali meč u Ligi šampiona, i doživeli težak poraz od Ajaksa na svom stadionu (5:1). Sporting treba da se što prije rehabilituje, ali sljedeći rival ne daje poklone.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije