Fudbal

Mozzart donirao dresove fudbalerima Jahorine

Mozzart donirao dresove fudbalerima Jahorine
Foto: N.N. | Mozzart donirao dresove fudbalerima Jahorine

Mnogi klubovi početak proljećne sezone dočekaće sa novom opremom koju im je darovala kompanija Mozzart.

U okviru akcije "Novi dresovi za nove šampione" regionalni lider u priređivanju igara na sreću više od godinu dana pomaže manjim i klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Ovoga puta dresovi sa znakom "M" obradovali su fudbalere Kluba malog fudbala Jahorina.

Fudbaleri "Jahorine” u novoj opremi

Fudbaleri sa Pala dobili su dvije nove garniture dresova od Mozzarta, kao nagradu za angažovanje igrača i entuzijazam ambicioznog rukovodstva.

"S obzirom na to da se bavimo malim fudbalom i da nemamo sponzore, klub funkcioniše jer nas nekoliko ljubitelja fudbala svojim novcem finansiramo klub. Do sada smo sami kupovali dresove. Zbog toga nam donacija ove dvije garniture dresova znači mnogo jer smo sigurno obezbijeđeni za naredne 3-4 sezone što se tiče sportske opreme",  kaže predsjednik Kluba malog fudbala Jahorina, Bojan Brčkalo.

U Mozzartovim dresovima do novih bodova
U Mozzartovim dresovima do novih bodova

U Mozzartovim dresovima će nastaviti da se bore za nove bodove u Prvoj ligi Republike Srpske, a nadaju se da će im biti talični i za ulazak u Premijer ligu BiH. 

"Tokom prošle i od početka ove godine donirali smo sportsku opremu stotinama domaćih sportista. Novi dresovi stigli su na adrese 44 lokalna kluba širom BiH koji se bave raznim sportovima, a sve s jednim ciljem- kako bi im pomogli da postanu šampioni. Tu misiju ćemo nastaviti i u budućnosti", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije