Fudbal

Mozzart donirao dresove za FK "Crni Vrh" u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione"

Mozzart donirao dresove za FK "Crni Vrh" u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione"
Foto: N.N. | Mozzart donirao dresove za FK "Crni Vrh" u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione"

Fudbalski klub "Crni vrh" iz Jaružana kod Laktaša, u sklopu akcije "Novi dresovi za nove šampione", dobio je sportsku opremu koja će, prema riječima predstavnika kluba, biti od velikog značaja za dalji rad i realizaciju zacrtanih planova. Osnovan 2008. godine, FK "Crni vrh" se trenutno takmiči u Područnoj ligi RS – Gradiška i nada se plasmanu viši rang takmičenja.

"Hvala kompaniji Mozzart, zaista nam znači to što su se odazvali molbi i donirali nam ovu opremu neophodnu za dalji rad. Drago nam je što je ova akcija zaživjela i na teritoriji Bosne i Hercegovine, jer je sigurno veliki broj klubova kojima je ovakva pomoć značajna. Hvala što ste još jednom pokazali društveno odgovornu stranu svog poslovanja", naveo je Danijel Stanković, predstavnik Fudbalskog kluba "Crni vrh".

Kompanija Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija "Novi dresovi za nove šampione" je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima. Akcija se, poslije Srbije, proširila na Bosnu i Hercegovinu, sa ciljem podrške sportskim klubovima iz nižih rangova takmičenja i neprofitnih sportova. U Mozzartu ističu da za njih posebno zadovoljstvo predstavljaju vijesti da igrači u novim dresovima nižu pobjede, opravdavajući tako i smisao akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije