Fudbal

Mozzart nudi: Juventus 2,30, Arsenal 1,60, Lille 1,75, Besiktas 1,65

Mozzart nudi: Juventus 2,30, Arsenal 1,60, Lille 1,75, Besiktas 1,65
Foto: N.N. | U Mozzartu najveće kvote: Juventus 2,30, Arsenal 1,60, Lille 1,75, Besiktas 1,65

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Seriji A, Premijer ligi, francuskoj Ligi 1 i turskoj Superligi, odnosno jedinice na Juventus, Arsenal, Lille i Besiktas.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

JUVENTUS - ATALANTA (SUBOTA, 18.00), KEC 2,30

Juventus se ponovno vratio u pobjedničku seriju sa dvije pobjede, ali se onda dogodio hladan tuš i žestok poraz od Chelsea u Ligi šampiona (4:0). Nizu jakih duela nema kraja, pa "staru damu" danas očekuje još jedan neugodan suparnik, efikasna Atalanta. Boginja provincije ne zna za poraz na sedam proteklih utakmica u svim takmičenjima, a zanimljivo je da je tim iz Bergama na devet od posljednjih 10 utakmica igrala GG&3+, a u svih 10 je pao gol na obje strane. Juve je osmoplasiran sa 21 bodom, dok je Atalanta na četvrtom mjestu sa 25.

ARSENAL - NEWCASTLE (SUBOTA, 13.30), KEC 1,60

Arsenal je poslije serije utakmica bez poraza u prošlom kolu teško stradao na gostovanju Liverpoolu (4:0), a na pobjednički kolosijek pokušaće da se vrati danas protiv Newcastlea. Svrake drže fenjer Premijer lige i jedina su ekipa u prvenstvu bez trijumfa, ujedno i treća najlošija od svih klubova Liga petice. Arsenal je porazio Newcastle na sedam posljednjih dvoboja, a klub sa sjevera Engleske se radovao protiv "tobdžija" samo jednom na 18 prethodnih sukoba, uz 17 poraza.

LILLE - NANTES (SUBOTA, 17.00), KEC 1,75

Lille je u novom šampionatu startovao pobjedom u Superkupu, kada je bio bolji od PSG-a. Poslije ovog uspjeha, aktuelni francuski šampion je izgubio koncentraciju i našao se daleko od vrha u Ligi 1. Poslije 14 utakmica u prvenstvu Doge su ostvarile četiri pobjede i pet remija, pa sa 17 bodova zauzimaju 12. mjesto. Zaostatak od zone evropskog takmičenja je već šest bodova, a Lille je bez pobjede u posljednjih pet kola. Danas Doge dočekuju Nantes, koji je za bod ispred predstojećeg rivala. Vrijedi istaći da poslije snažnog starta Kanarinci gube tlo pod nogama i u posljednja tri kola su osvojili samo jedan bod.

BESIKTAS - GIRESUNSPOR (SUBOTA, 17.00), KEC 1,65

Besiktas je podbacio u posljednjem kolu u domaćem šampionatu, pa je pao na devetu poziciju sa sakupljenih 20 bodova. Štaviše, 16 je osvojio na sopstvenom stadionu, i otuda ima velika očekivanja danas protiv Giresunspora. Prvi poraz u svom domu Orlovi su doživjeli nedavno od vodećeg Trabzona (2:1), ukupno posmatrano Besiktas je nanizao tri neuspjeha u ligi i traži izlaz iz krize. Sa druge strane, Giresun zauzima 16. poziciju na tabeli, sa 13 bodova i jednim bodom prednosti u odnosu na zonu ispadanja. Gosti imaju samo jedan poraz na sedam proteklih susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije