Fudbal

Mozzart podržao fudbalerke iz Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Mozzart podržao fudbalerke iz Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu prvaka
Foto: N.N. | Mozzart podržao fudbalerke iz Sarajeva u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Najvažnije klupsko takmičenje u fudbalu za žene svake godine plijeni sve više i više pažnje.

Najbolje fudbalerke iz Bosne i Hercegovine i ove godine donijele su UEFA Ligu prvaka u našu državu, a fudbalerke SFK 2000 Sarajevo dobile su važnu podršku uoči utakmica.

Kao društveno-odgovorna kompanija, Mozzart je prepoznao sjajne napore ovih talentovanih igračica koje žele da ostvare svoje fudbalske snove, te su im svojom podrškom dodatno poboljšali uslove za rad.

"Mozzart je bio uz nas i prilikom organizacije Regionalnog turnira u fudbalu i zahvaljujemo se na podršci prilikom našeg nastupa u UEFA Ligi prvaka. Ovo je takmičenje za najbolje, a kako mi, tako i kompanija Mozzart, možemo za sebe reći da smo najbolji u poslu u kojem se bavimo. Uz Mozzart vjerujemo da ćemo ostvariti nove pobjede", poručili su iz SFK 2000 Sarajevo.

Iz Mozzarta poručuju da su sa zadovoljstvom podržali igračice SFK koje svojim uspjesima dokazuju da fudbal nije rezervisan samo za muškarce.

"Nadamo se da će im naša podrška biti dodatni vjetar u leđa da naredne utakmice odigraju što bolje i plasiraju se u Ligu prvaka", kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Podsjećamo, SFK 2000 Sarajevo po deseti put je domaćin kvalifikacionog turnira u sklopu UEFA Lige prvaka. U prvom kolu poražene su od Racinga iz Luksemburga (0:1), ali ih to nije obeshrabrilo. Već sutra imaju priliku da se dokažu protiv boljih iz duela Benfice iz Portugala i Kiryat-Gat iz Izraela, a Mozzart će biti tu da ih bodri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije