Fudbal

M:tel sponzor i FS RS

M:tel sponzor i FS RS
Foto: N.N. | M:tel sponzor i FS RS

M:tel i Fudbalski savez RS (FS RS) potpisali su ugovor o sponzorstvu i tako je ova kompanija nastavila da pruža ogromnu podrškom fudbalu pošto su odnedavno postali sponzor N/FS BiH.

"Sponzorski ugovor koji je kompanija M:tel potpisala sa Fudbalskim savezom RS predstavlja snažnu podršku ovom sportu, ali šalje i jasnu poruku da u ovoj kompaniji imaju prijatelja kako sportisti i sportski klubovi, tako i ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu", kazali su iz M:tela.

Kako se navodi, potpisani ugovor se odnosi na sponzorstvo Prve lige RS, kao i na prava prenosa za emitovanje utakmica koje se igraju u okviru ove lige, što će omogućiti gledaocima u BiH praćenje utakmica putem TV prenosa.

"Važno je istaći da ljubitelji i poštovaoci ovog sporta do sada nisu imali tu mogućnost, te ovo sponzorstvo ima veliki značaj kako za razvoj sporta, za klubove, ali i za svakog igrača ponaosob", rekli su iz ove kompanije i dodali:

"Svakako, ne treba zaboraviti da u godini obilježenoj pandemijom virusa korona i okolnostima koje nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj bezbjednosti, kompanija M:tel upravo ovim i sličnim podrškama, između ostalog, nastoji da omogući praćenje što više sportskih sadržaja putem TV ekrana, kao još jedan oblik podrške odgovornom odnosu prema sebi i drugima."

Dodajmo da M:tel Prva liga RS počinje ovog vikenda i gledaoci će putem TV ekrana moći da gledaju meč iz Novog Grada, gdje će snage u subotu od 17 časova odmjeriti Sloboda i Slavija.

Parovi 1. kola: Sloboda Novi Grad - Slavija, Željezničar sport tim - Rudar Prijedor, Sutjeska - Sloga, Zvijezda 09 - Kozara, Modriča - Podrinje, Drina - Ljubić, Tekstilac - Jedinstvo, Leotar - Borac Kozarska Dubica. Svi mečevi igraju se u subotu od 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije