Fudbal

Murinjo ne želi Rebića u Mančesteru

Murinjo ne želi Rebića u Mančesteru
Foto: Instagram | Murinjo ne želi Rebića u Mančesteru

Iako se spekulisalo da bi Ante Rebić mogao da ostvari transfer snova i pređe u Mančester junajted, to se neće dogoditi.

Mladi Hrvat je bio jedno od otkrovenja Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je bio jedan od ključnih igrača "Vatrenih" na putu ka finalu Mundijala.

To je privuklo pažnju mnogih evropskih klubova, posebno je naglašeno interesovanje Junajteda, ali će samo na tom interesovanju i ostati.

"Portugalac se ohladio jer nije uvjeren da je Ante pravi igrač za Junajted", prenosi novinar Timesa.

Rebić igra za njemački Ajntraht iz Frankfurta gdje je prošle sezone često bio rezervista, za razliku od našeg Mijata Gaćinovića, ali je eksplodirao na Mundijalu, koji je Srbin gledao samo na televiziji.

Murinjo je drugo ljeto u nizu bio zainteresovan za mnogo iskusnijeg Hrvata Ivana Perišića, ali Junajted opet ne može da se dogovori sa Interom u vezi sa visinom odštete.

U međuvremenu, Portugalac se nada da će prije početka sezone u Engleskoj (10. avgust protiv Lestera), dobiti bar jedno pojačanje u odbrani.

"Volio bih da dobijem još dvojicu igrača. Ali mislim da neću dobiti dvojicu. Mislim da je moguće da dobijem jednog. Dao sam klubu spisak od pet imena prije nekoliko mjeseci. Čekam da vidim da li je moguće da jedan od njih dođe", istakao je Murinjo.

A na tom spisku su navodno sve defanzivci – Lestera Hari Megvajer, Totenhema Tobi Aldervireld, Real Madrida Rafael Varan, Bajerna Džerom Boateng i Intera Milan Škrinijar.

Murinjo je ovog ljeta doveo tri pojačanja, Diogoa Daloa iz Porta, Freda iz Šahtjora i golmana Lija Granta iz Stouka.

Otišli su Majkl Karik (penzija), Džo Rajli, Din Henderson, Sem Džonston, Dejli Blind, Met Vilkok i Kameron Brotvik-Džekson.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije