Fudbal

Murinjo tek počeo da kupuje, bomba stiže iz Pariza?

Murinjo tek počeo da kupuje, bomba stiže iz Pariza?
Foto: N.N. | Murinjo tek počeo da kupuje, bomba stiže iz Pariza?

Nije Nejmar u pitanju, potrebna su mu još najmanje tri igrača, a, ako će uložiti veliki novac, Bejl i Ronaldo nisu opcije, već neočekivani transfer jednog od najtalentovanijih fudbalera na svijetu.

Mančester Junajted je do sada doveo Freda i Dalota za to je potrošeno nešto manje od 100 miliona evra, ali kako tvrde mediji na Ostrvu, kupovine su tek počele.

Naime, Murinjo i dalje mora da reši pitanje štopera i lijevog beka, Alderveireld ostaje prva meta, ali sa zahtjevima Totenhema teško da će izaći na kraju, ako Levi i dalje bude tražio 90 miliona.

A opet, nema boljih opcija na tržištu.

Traže i lijevog beka, Aleks Sandro ostaje želja, ali Juventus ne popušta, cijena Brazilca je oko 55 miliona i to tek kad nađu zamjenu, odnosno i sami kupe lijevog beka. Drugo rješenje za Murinja je Deni Rouz, ali nekako se ohladio od te varijante.

 I to nije sve.

Bejl je, priča se, samo dimna zavesa, Murinjo želi Kilijana Mbapea. Naime, ako PSŽ bude bude u nevolji zbog FFP, a potreban im je novac, oni bi navodno pristali da im Junajted plati oko 180 miliona evra, i plus da uključi Marsijala u razmjenu.

To bi značilo praktično rušenje rekorda, Murinjo želi mlađeg igrača, prije Bejla i Kristijana Ronalda, sa Mbapeom bi dobio ono što želi, špica koji može da igra na boku, ali i centralnog napadača umjesto Lukaku.

Ovu bombu lansirali su francuski mediji, Mbape je odigrao dobru, mada ne i spektakularnu sezonu u Parizu, a priča se da nije bio srećan zbog odnosa u timu, trvenja na relaciji Nejmar - Kavani i klanova u ekipi.

Kako je rekao direktor Monaka Vasiljev, mladi igrač je odbio Real, jer mu je PSŽ ponudio mnogo veći novac. Junajted sa tim nema problema, pa ako PSŽ zaista bude prodavao talentovanog igrača, onda ovaj transfer nije nemoguć.

(sportske.net, OK Radio)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije