Fudbal

Musa se sprema za NBA draft

Musa se sprema za NBA draft
Musa se sprema za NBA draft

Reprezentativac BiH i član Cedevite Džanan Musa promotor je prvog košarkaškog kampa za dječake i djevojčice "Bjelašnica 2017" u organizaciji KK Koš, koji će biti održan od 2. do 14. jula.

U najavi kampa Musa se dotakao planova za budućnost. Najtalentovaniji bh. košarkaš će učestvovati na prestižnom "Adidas Eurocampu" od 9. do 11. juna u Trevizu.

"Kamp je vrlo dobra stvar. Prije mjesec dana produžio sam saradnju s Cedevitom i nadam se da ćemo u narednoj sezoni biti još bolji. Polako se već spremam, NBA draft je naredne godine. Nadam se da će sljedeća sezona biti baš odskočna daska ka NBA", kaže Musa i dodaje:

"Mislim da sam na košarkaškom nivou da mogu igrati bilo gdje, ali još je fizika odskočna daska koju treba da popravim", riječi su bh. košarkaša. Musa se na kraju dotakao i reprezentacije, te novog selektora bh. tima Duška Vujoševića.

"Dobili smo fantastičnog trenera, koji je priznato ime u svijetu košarke. Imamo dobru ekipu, koja će dati sve od sebe da napravi dobar rezultat", izjavio je Musa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije