Fudbal

Musemić se rasplakao nakon otkaza u Sarajevu

Musemić se rasplakao nakon otkaza u Sarajevu
Foto: Screenshot / Hayat | Musemić se rasplakao nakon otkaza u Sarajevu

Husref Musemić od juče više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u istoriji kluba.

Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska bio je razočaran odlukom uprave kluba.

"Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći, četvrti put", kazao je, između ostalog, Musemić za "Hayat TV".

"Teško je sada bilo šta pametno reći. Ne želim se ni s kim svađati, niti raspravljati. A, ni u najmanju ruku nije korektno", dodaje on.

Na pitanje novinara "Hayat" televizije da li bi prihvatio poziv da ponovo "gasi požar" u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:

"Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…".

Tada je nastala tišina. Musemić više nije mogao kontrolisati svoje emocije pa je zaplakao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije