Fudbal

Na Gradski stadion stiže Posušje: Pobjeda je imperativ

Na Gradski stadion stiže Posušje: Pobjeda je imperativ
Foto: FK BORAC | Na Gradski stadion stiže Posušje: Pobjeda je imperativ

Fudbaleri Borca spremni su za novi premijerligaški okršaj u kojem na Gradskom stadionu sztra stiže ekipa Posušja (srijeda, 18.00 časova).

Damir Hrelja, u ime saigrača, obećava da će ekipa dati sve od sebe da ostvari novu pobjedu.

„Nadamo se da ćemo osvojiti sva tri boda i da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu. Atmosfera u ekipi je fantastična. Momci veoma dobro rade i trudimo se da svi izgledamo kao jedan. Pozvao bih navijače da u srijedu napunimo Gradski stadion, jer momci su to zaslužili svojim radom i borbenošću“, poruka je Damira Hrelje uoči utakmice sa Posušjem.

Stručni štab, zbog tri žuta kartona, neće moći da računa na Zorana Kvržića dok su svi ostali igrači na raspolaganju za utakmicu.

„Stiže nam ekipa koja je bez poraza u proljećnom dijelu sezone i koja je od borbe za opstanak stigla do situacije da se bori za evropsku scenu. To dovoljno govori o tome da su u dobroj formi. Ipak, mi znamo svoj cilj. Nama je imperativ pobjeda i osvajanje tri boda. Momci su spremni da pruže još jednu dobru partiju. Znamo šta nas čeka, ali naš cilj je pobjeda“, rekao je Vinko Marinović u najavi utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije