Fudbal

Na humanitarnom turniru prikupljeno 120 paketa pomoći za "Obrok ljubavi"

Na humanitarnom turniru prikupljeno 120 paketa pomoći za "Obrok ljubavi"
Foto: N.N. | Na humanitarnom turniru prikupljeno 120 paketa pomoći za "Obrok ljubavi"

Na humanitarnom turniru "Fudbalom do hljeba" prikupljeno je i podijeljeno 120 paketa pomoći korisnicima Javne kuhinje "Obrok ljubavi", koja djeluje u okviru Udruženja građana "Mozaik prijateljstva".

Ovaj turnir održan je u Sportskom centru "Borik" za vikend, a već petu godinu zaredom organizovalo ga je Udruženje "Mozaik prijateljstva".

Miroslav Subašić, predsjednik Udruženja "Mozaik prijateljstva", rekao je da su na turniru učestvovale 24 ekipe koje su platile kotizaciju od 100 KM.

"Igrao se fenomenalan fudbal, odigrano je 58 utakmica, a pobjednik je ekipa grada Banjaluka. Nadamo se da ćemo se i ubuduće ovako dobro organizovati i udružiti u ovom humanitarnom projektu", kazao je Subašić.

Prema njegovim riječima, značaj ovog turnira je višestruk jer su na njemu sreli mnogo ljudi koji nisu bili dovoljno upoznati s radom ovog udruženja.

"Jedan donator je, nakon što smo ga upoznali sa situacijom, odnosno da u Javnom kupatilu imamo samo jedan bojler koji nije dovoljan da ugrije vodu, obećao kupiti još jedan koji će nam dosta olakšati rad", istakao je Subašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije