Fudbal

Na pomolu tandem Džeko-Baloteli

Na pomolu tandem Džeko-Baloteli
Foto: N.N. | Na pomolu tandem Džeko-Baloteli

Mario Baloteli na ljeto će napustiti Nicu, menadžer Mino Rajola traži veliki klub sa svog pulena, ali mu dosta problema pravi njegova nezgodna istorija.

Baloteli se nakon nekoliko sumornih sezona u Mančester sitiju, Milanu i Liverpulu skrasio na Azurnoj obali i postigao 22 gola na 32 utakmice ove sezone.

Međutim i dalje ga prati glas "lošeg momka" zbog čega ne dobija poziv u reprezentaciju Italije, pa ga izbjegavaju i najbolji timovi.

Ipak, kako prenose italijanski mediji, Baloteli bi mogao da se vrati na glavnu scenu, i to u domovini, jer navodno pregovara sa Romom.

Rajola ima dobar odnos sa čelnicima Rome, s kojom pregovara oko produžetka ugovora mladog Luke Pelegrinija, pa će pokušati da u "vučici" udomi i Balotelija.

"Prešao bih u Romu zbog kluba, igrača i navijača. Ne mislim da bi se iko žalio zbog toga", rekao je Baloteli o ovim spekulacijama.

Adut više za njegov dolazak u Romu je i što mu ne bi trebalo mnogo da se lako uklopi u tim s obzirom da je sa Aleksandrom Kolarovom i Edinom Džekom već bio saigrač u Mančester sitiju.

(B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije