Fudbal

Nadmudrili obezbjeđenje i ušli na meč Srbije sa ruskim zastavama (VIDEO)

Nadmudrili obezbjeđenje i ušli na meč Srbije sa ruskim zastavama (VIDEO)
Foto: Screenshot Twitter | Nadmudrili obezbjeđenje i ušli na meč Srbije sa ruskim zastavama (VIDEO)

U želji da posmatraju meč, oni su došli na stadion u Minhenu sa ruskim zastavama, ali poznato je da na taj način ne bi mogli da uđu na tribine.

Agencija TASS je objavila video snimak sa navijačima koji su ušli na stadion, a objašnjeno je i na koji način su u tome uspjeli.

"Po pravilu, dozvoljene su sve zastave osim u slučaju kada se one smatraju provokativnim ili kada diskriminišu, pa tim predstavljaju prijetnju po bezbjednost", stoji u saopštenju koje je UEFA poslala na adresu agencije TASS.

Na taj način su odgovorili zašto ruske zastave ne mogu da budu unijete na stadion, pa samim tim i za meč Srbije i Slovenije.

Međutim, ruski navijači su se dosjetili kako da nadmudre domaćine.

Srpska i ruska zastava su veoma slične, imaju iste boje, ali u obrnutom rasporedu. Rusi su samo okrenuli svoju zastavu naopako, ogrnuli se njima i otišli na ulaz gdje je bila velika grupa srpskih navijača! Tako su ušli na stadion, a poznato je da ih je bilo dosta i na prvom meču Srbije, protiv Engleske.

I naravno, odgledali su cijeli susret koji je kao što znamo završen rezultatom 1:1.

Neki su prognozirali pobjedu Srbije, ali meč je završen bez pobjednika, što odluku o plasmanu u nokaut fazu odlaže za posljednje kolo.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije