Fudbal

Nagelsman čeka Poterov otkaz

Nagelsman čeka Poterov otkaz
Foto: Twitter / Printscreen | Nagelsman čeka Poterov otkaz

Rukovodstvo Čelsija želi njemačkog trenera Julijana Nagelsmana koji očigledno mora sačekati otkaz Grejemu Poteru, otkrio je novinar "Sky-a" Florijan Pletenberg.

 

Udarne vijesti stižu iz štaba njemačkog "Sky-a". Julijan Nagelsman je meta Čelsija i nalazi se na samom vrhu liste potencijalnih zamjena za Grema Potera.

Ukoliko Poter ne uspije da ostvari bolje rezultate sa Čelsijem do kraja sezone, Tod Boli će ga lišiti posla. Žele da mu pruže podršku, to su više puta isticali, ali sada je došao trenutak kada "Plavci" moraju da uđu u seriju pozitivnih rezultata.

Real Madrid će biti teška prepreka za njih u četvrtfinalu Lige šampiona. Teško je vjerovati da bi mogli da se domognu ovog takmičenja za narednu sezonu kroz Premijer ligu budući da su trenutno 10. sa 38 poena. 

Nagelsmana, kako se odmah i pisalo, želi njihov gradski rival Totenhem. I on je otvoren za poziciju trenera u tom klubu, ali kako je Čelsi u ovom trenutku finansijski moćniji i toku je novi projekat, Nijemac bi vrlo lako mogao da odabere njih prije "Pijetlova".

Kako se takođe istaklo, Nagelsman bi bio raspoloženiji da na ljeto započne novu avanturu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije