Fudbal

Najpoznatija navijačica na svijetu se vratila na tribine, stadion joj skandirao

Najpoznatija navijačica na svijetu se vratila na tribine, stadion joj skandirao
Foto: Instagram | Najpoznatija navijačica na svijetu se vratila na tribine, stadion joj skandirao

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovo je ukrala svu pažnju na tribinama.

Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Kopa Americi.

Očigledno je Larisa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Mesija i društva i odigrati 1:1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti.

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njezino ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna  zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od takmičenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za časopis Playboy.

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, 2013. godine se udala za fudbalera Džonatana Fabra i rodila kćerkicu te se posvetila porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji "Plesa sa zvijezdama" i stigla čak do finala, a okušala se i kao glumica i blogerica.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije