Fudbal

Najvažniji meč za Piksijevu Srbiju

Najvažniji meč za Piksijevu Srbiju
Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović | Najvažniji meč za Piksijevu Srbiju

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Azerbajdžanu u utakmici trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Srbija je stigla u Baku na krilima pobjede protiv Irske (3:2) i remija s Portugalom (2:2) i dobre igre, posebno u drugom poluvremenu duela protiv zvaničnog šampiona Evrope.

S druge strane, Azerbejdžan je poražen od Portugala minimalnim rezultatom, a u međuvremenu i od Katara (2:1) u prijateljskoj utakmici.

Utakmica Azerbejdžan - Srbija igra se od 18 sati.

Kladionica Mozzart na pobjedu Azerbejdžana nudi kvotu 8.00, a na pobjedu Srbije kvotu 1.45.

"Ekstremno teška utakmica i ekstremno težak protivnik čekaju nas u Azerbejdžanu i s tim saznanjem moramo da uđemo u utakmicu i završimo je na način na koji želimo", izjavio je Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije u Bakuu.

On je istakao da će ekipa pokazati ozbiljan pristup i da poslije dobrih igara protiv Irske i Portugala sada ima još veću obavezu da nastavi tako i usreći navijače Srbije.

Grupa A, 3. kolo:

18.00 Azerbejdžan - Srbija

20.45 Luksemburg - Portugal

"Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima", rekao je Stojković.

Prema njegovim riječima, ne postoji nijedna laka utakmica.

"Igrači su dovoljno pametni, znaju šta je potrebno da rade, bez obzira na ime protivnika, a sa moje strane će dobiti sve potrebne informacije", dodao je Stojković.

Azerbejdžan je bez pobjede na posljednjih sedam utakmica, a pobijedio je samo jednom u posljednjih 12 i to selekciju Kipra u gostima (1:0).

Ostale ponude Mozzart.bet možete pogledati OVDJE.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije