Fudbal

Najveća na planeti - Meridian nudi kvotu 12.00 za prolaz Crvene zvezde

Najveća na planeti - Meridian nudi kvotu 12.00 za prolaz Crvene zvezde
Foto: N.N. | Najveća na planeti - Meridian nudi kvotu 12.00 za prolaz Crvene zvezde

Crvena zvezda je u prvom meču osmine finala Lige Evrope poražena u Glasgowu od Rangersa rezultatom 3:0 iako je pokazala mnogo više nego što semafor pokazuje

Ukoliko vjerujete da "crveno-bijeli" mogu sve da preokrenu u Beogradu i prođu dalje, kladionica Meridian je spremila najveću kvotu na planeti - 12.00!

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega nekoliko minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Već godinama unazad Crvena zvezda pomjera granice u Evropi. Dva puta su u nizu nastupali u grupnoj fazi Lige šampiona, dva puta su prezimili u Ligi Evrope, pri tome pruživši veliki otpor Milanu prošle godine u šesnaestini finala.

Liga Evrope je i ove sezone bila talična za prvaka Srbije. Izabranici Dejana Stankovića su uspjeli da završe na prvom mjestu grupne faze ostavivši iza sebe Bragu, Midtjylland i Ludogorets, što im je omogućilo direktan plasman u osminu finala gdje su voljom žrijeba spojeni s Rangersom.

Iako je rezultat bio katastrofalan za crveno-bijele u Glasgowu, vjera u prolaz dalje nije iščeznula. Zvezda je kroz istoriju znala da napravi velike podvige i preokrete, a ukoliko se jedan takav desi večeras, kladionica Meridian je spremila izvanrednu kvotu 12!

U očima navijača Crvene zvezde, Rangers je ostao "dužnik" "crveno-bijelima" još od 2007. godine kada su ih savladali na posljednjoj stepenici kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Tada je u dvomeču viđen jedan jedini gol i to onaj koji je postigao Nacho Novo u posljednjim minutama meča koji je odigran u Glasgowu.

Zvezda se sigurno neće predati i jedan rani pogodak bi mogao drastično zakomplikovati situaciju za Rangers. Stadion "Rajko Mitić" je kroz svoju istoriju bio svjedok velikih stvari koje je Zvezda pravila, a ovo bi svakako bio jedan od najvećih.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Ukoliko Meridian dopunu kupite na "Duhanpromet" trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*Kvote su podložne promjenama

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije