Fudbal

Najveće kvote u Mozzartu: Barsa sprema paklenu dobrodošlicu PSŽ-u

Najveće kvote u Mozzartu: Barsa sprema paklenu dobrodošlicu PSŽ-u
Foto: N.N. | Najveće kvote u Mozzartu: Barsa sprema paklenu dobrodošlicu PSŽ-u

Koeficijent da Liverpul pobjeđuje Lajpcig na neutralnom gostujućem terenu 2,55 nigdje na svijetu nećete pronaći veći.

Liga šampiona je ponovo tu! Bučan povratak na velika vrata jer večeras Barselona dočekuje Pari Sen Žermen, a uzdrmani Liverpul igra na neutrlnom terenu s Lajpcigom. Kladionica Mozzart vam je kao po običaju pripremila najveće kvote na planeti na pobjede Katalonaca, odnosno "redsa".

BARSELONA - PARI SEN ŽERMEN, kec, 2,15

Detalj koji odmah pravi razliku i raduje navijače Barselone je činjenica da povrijeđeni Nejmar neće nastupiti na Kamp Nou. Parižani jesu vezali četiri pobjede u svim takmičenjima primivši samo jedan gol, ali jasno je da to nije ista ekipa kada Brazilac nije na terenu. Što se Barselone tiče, kako titula u Španiji ne djeluje kao suviše realan cilj, fokus će u dobroj mjeri biti prebačen na elitno evropsko takmičenje.

Barsa je u Ligi šampiona u saradnji sa Pari Sen Žermenom svojevremeno režirala epski dvomeč osmine finala. Bilo je to 2017. godine kada su Paržani slavili 4:0 na Parku prinčeva, a zatim u završnici meča na Kamp Nou primili tri gola i izgubili 6:1. Ta eliminacija i dalje strašno peče tim koji nikada nije bio šampion Evrope. Katalonci su riješeni da ga i ove godine ostave bez trofeja.

RB LAJPCIG - LIVERPUL, dvojka, 2,55

Liverpul je blijeda sjenka tima koji je prošle sezone prošetao Premijer ligom. Ima 30 bodova manje nego u istom momentu takmičarske 2019/20, u seriji je od tri poraza, ali Jirgen Klop će pokušati da preokrene situaciju. Kada je titula već izgubljena svim raspoloživim sredstvima će krenuti po pehar Lige šampiona.

Naravno, korak po korak. Lajpcig je kako u aktuelno, tako i prošlogodišnjem izdanju elitnog takmičenja pokazao koliko umije da bude nezgodan skidajući skalpove velikanima evropskog fudbala. Sada je u seriji od četiri pobjede i Liverpulovi igrači čitavih 90 minuta moraju biti na maksimalnom oprezu.

Greške i poklanjanje golova koje je viđeno u duelima protiv Mančester Sitija i Lestera ne bi smjelo da se ponavlja jer će "bikovi" umjeti to da kazne.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije