Fudbal

Nastavlja se fudbalska Superliga: Zvezda na Banjici za titulu

Nastavlja se fudbalska Superliga: Zvezda na Banjici za titulu
Foto: Tanjug | Nastavlja se fudbalska Superliga: Zvezda na Banjici za titulu

Poslije dva i po mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona danas se nastavlja fudbalska Superliga Srbije.

Do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola, a Crvena zvezda bi već večeras, u slučaju da savlada Rad na Banjici, mogla da obezbijedi treću uzastopnu, ukupno 31. šampionsku titulu.

"Drago mi je što ponovo kreće fudbal, država je uradila sve kako bi nas što pre vratila na teren", izjavio je Zvezdin trener Dejan Stanković.

Stanković ističe da će igračima savjetovati da budu strpljivi.

"Biće pritiska, igra se za titulu, 29. maja, ali kada kažem da radimo na sebi mislim baš na pritisak. Sve zavisi od samokontrole, ne treba da žure, znam da će biti želje da se što prije završi, ali što budemo imali više strpljenja biće bolje", poručio je Stanković.

Na startu utakmice će se igrati bez navijača, ali će zato televizija Arena sport prenositi svih osam utakmica.

Prvi će na teren fudbaleri Inđije i Spartaka (15 sati), dva sata kasnije sastaju s Vojvodina i Čukarički, dok se duel između Rada i Crvene zvezde igra od 19.30.

U subotu su na programu utakmice: Radnik - Proleter (15 sati), Partizan - Mladost Lučani (17.30) i Napredak - Radnički Niš (19.30), dok 27. kolo u nedelju zatvaraju TSC i Javor (17.30) i Mačva - Voždovac (19.30).

Tabela: Crvena zvezda 69 bodova, Partizan 58, Vojvodina 55, TSC 50, Čukarički 47, Radnički Niš 42, Spartak 37, Mladost 37, Voždovac 35, Radnik 29, Proleter 28, Napredak 26, Javor 24, Inđija 19, Rad 15, Mačva 13.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije