Fudbal

Navijač Crvene zvezde nudio 500 evra za ulaznicu

Navijač Crvene zvezde nudio 500 evra za ulaznicu
Foto: ACTIONIMAGES | Navijač Crvene zvezde nudio 500 evra za ulaznicu

Crvena zvezda od 21 čas igra utakmicu Lige šampiona na "Enfildu" protiv Liverpula, a navijači srpskog šampiona očajnički traže način kako da uđu na stadion.

I pri tom, kako prenosi "Liverpul eho", ne biraju koliko će da plate, samo da se dokopaju dragocjenog parčeta papira i tako dobiju priliku da gledaju meč.

Poznato je da je Crvena zvezda pod zabranom organizovanog vođenja navijača na gostovanja u Ligi šampiona. Ipak, i pored zabrane, mnogi su našli način kako da dođu do karata, kao što je bio slučaj i početkom mjeseca, kada su crveno-bijeli gostovali u Parizu.

Jedan navijač Liverpula, koji je želio da ostane anoniman, ispričao je za Liverpul eho" kako je navijač Crvene zvezde pokušao da od njega kupi ulaznicu za večerašnji meč.

"Jedan čovjek mi je prišao. Nije me mnogo uznemirilo što je prišao baš meni, ali kao nekom ko navija za Liverpul već 25 godina, jasno mi je da su navijači uvijek razdvojeni. Ne znate šta može da se dogodi, 500 evra je mnogo i postoji bojazan da bi veći broj navijača Crvene zvezde mogao da bude na glavnoj tribini", izjavio je fan "crvenih".

On je dodao da lično nije zabrinut za sebe, ali da se plaši da ako izbiju neredi na glavnoj tribini, za to kasnije ne bude okrivljen Liverpul kao organizator utakmice.

Iz kluba sa "Enfilda" se nisu oglasili tim povodom. Ono što je izvesno je da je policija preduzela opsežne bezbjednosne mjere kako bi svi akteri na i u neposrednoj okolini stadiona, bili bezbjedni, te kako bi svaki pokušaj eventualnih incidenata, bio spriječen u korijenu.

Svjesni da postoji mogućnost da se navijači Crvene zvezde nekako infiltriraju na stadion, iz policije Merzisajda su preduzeli sve, pa su angažovali čak i dodatne snage, a u kontaktu su i sa srpskom policijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije