Fudbal

Navijači Levskog htjeli da linčuju igrača Ludogoreca

Navijači Levskog htjeli da linčuju igrača Ludogoreca
Foto: Screenshot | Navijači Levskog htjeli da linčuju igrača Ludogoreca

Fudbaler Ludogoreca Kozmin Moci napravio je opšti haos na derbiju Bugarske protiv Levskog.

Njegov tim je slavio 2:0 na jednom od najtežih gostovanja u borbi za titulu, a gol za 2:0 dao je upravo Rumun sa bijele tačke u 80. minutu.

Moci je poslije gola isprovocirao ultrase Levskog, poznate kao jedne od najopasnijih u Bugarskoj. Postigao je gol iz penala, pa slavio okrenut ka njihovoj tribini raširenih ruku.

Takođe, to je iznerviralo i igrače Levskog, a među njima i bivšeg igrača Zvezde Miloša Cvetkovića, koji je prvi prišao Mociju i pokazao mu da ne smije tako da se ponaša.

Navijači to nisu blagonaklono podnijeli, pa je nastao opšti haos i utrčavanje na atletsku stazu u namjeri da se obračunaju s fudbalerom.

Redari i policija su brzo intervenisali i spriječili su pomahnitale navijače da ne naprave još veći nered.

Koškanja na tribinama trajala su nekoliko minuta, a Moci je zbog provokacije dobio drugi žuti karton, a samim tim i isključenje.

I nije se smirio ni poslije isključenja, već je gestikulirao navijačima da šute, stavljajući kažiprst na usta. Izveden je kroz tunel uz veliku pratnju osiguranja, koje ga je štitilo oklopima.

Međutim, jedan navijač bio je toliko uporan da dođe do njega, da je čak i skočio na tunel i počeo skakati po njemu dok je Moci prolazio kroz njega. Pošto je tunel od pleksiglasa, nije izdržao njegovu težinu i navijač je propao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije